opu sonrası 2. adeti gecikip hamile kalanlar

yardimseverbiri

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
144
56
13
33
Selamlar. Eylül ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ancak boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Ocak ayında tekrar tedaviye başladım ve 3 Şubatta OPU oldum. OPU günü dahil 11.gün ilk adetim oldu. Ancak o adetin üzerinden 33 gün geçmesine rağmen hala adet olamadım. Bir önceki denemede opu sonrası 12.gün adet görmüştüm bir sonrakini ise 32.günde olmuştum. Adet tarihim düzenli ve sebepsiz infertilite tanımız var.
Geçtiğimiz hafta adet olacak gibi kasıklarıma ağrı girdi beklenen adet tarihimde ancak devamı gelmedi. Biraz araştırdığımda bu durumu yaşayan çok fazla insan olmuş, peki bu gecikmeyi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Testte yapmadım, şimdi diyeceksiniz ki test yap, aslında gidip test almadan önce buradan da bir sormak istedim :))

Ben 33. günde olmuştum opu sonrası 2. adeti. Biraz gecikiyor. Normalde 30 günde 1 olurum. 3 gün geçmişti. Umarım hamilesinizdir.

Yani benim de adetim 27 ile 30 arası geliyor. Gecikme de çok değil farkındayım zaten bizi de bulmaz böyle mucizeler hani mesela yani olabilir mi diye de insan düşünüyor. Zaten test yapsam negatifi görür akşamına da adet olurum bunun da farkındayım da merak ettim yaşayan var mı diye. Teşekkürler cevap için CinnamonQueen

Opu dan sora heer kesde 2cı gecıkıyor , ben 33 oldum ondam sorası 31 oldun 2-3 regl boyle oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…