Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun Sonucununz ne oldu acabaKızlar 5 yumurtam toplandı ve 4 tanesi döllendi bugün ikinci gün ve 4 taneyle devam ediyoruz çok şükür amh değerim 0.75 dualarınızı eksik etmeyinnn
Sonuç 4 yumurtam da 5.gün donduruldu kaliteleri gebelik oluşturabilecek yeterlilikte diye bilgi verildi rahim hazırlığına başlanacak inşallahHayırlısı olsun Sonucununz ne oldu acaba
Hayırlı olsun canım benim de aradılar bugün iki embriyem kalmış ikisini de 3 günde dondurulmuş biri çok iyi kalite 7 hücreli dediler ikincisi orta kalitede 3 gün donduruldu iyi mi kötü mü bilmiyorum şu anSonuç 4 yumurtam da 5.gün donduruldu kaliteleri gebelik oluşturabilecek yeterlilikte diye bilgi verildi rahim hazırlığına başlanacak inşallah
Kaliteleri iyi denmiş iyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey Allah'ın elindeHayırlı olsun canım benim de aradılar bugün iki embriyem kalmış ikisini de 3 günde dondurulmuş biri çok iyi kalite 7 hücreli dediler ikincisi orta kalitede 3 gün donduruldu iyi mi kötü mü bilmiyorum şu an
Bende dün opu oldum 14 tane toplandı 8i olgundu 6 yumurtam döllenmiş ama kaliteleri hakkında bir şey demediler bugün aradıklarında, bende rahim hazırlama sürecindeyim. Siz neler yapıyorsunuz bu süreçteKaliteleri iyi denmiş iyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey Allah'ın elinde
Kaliteleri için henüz erken ilerleyen günlerde bilgi verirler:) bende adetin 2.gunundeyim şuan pazartesi günü muayene olmak için çağırdılar bakalim ne olacakBende dün opu oldum 14 tane toplandı 8i olgundu 6 yumurtam döllenmiş ama kaliteleri hakkında bir şey demediler bugün aradıklarında, bende rahim hazırlama sürecindeyim. Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte
Rahim hazırlama nasıl yapılıyor yani ? Hemen toplayıp döllenince transferi o ay içinde yapmıyor muBende dün opu oldum 14 tane toplandı 8i olgundu 6 yumurtam döllenmiş ama kaliteleri hakkında bir şey demediler bugün aradıklarında, bende rahim hazırlama sürecindeyim. Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte
Canım rahim hazırlama da hiç bişey yapılmıyor yumurta büyütmek için kullandığımız hormon iğnelerinin etkisi vücudumuzdan atılması bekleniyor ilaç vs kullanmıyorsun yani vücut dinleniyor kendi kendimeRahim hazırlama nasıl yapılıyor yani ? Hemen toplayıp döllenince transferi o ay içinde yapmıyor mu
Bende 1-2 adet dönemi geçir öyle yapalım dediler, yarın 5. Günüm 6 embriyo ile devam ediyor ama %40/%50 ölmesi beklenirmişRahim hazırlama nasıl yapılıyor yani ? Hemen toplayıp döllenince transferi o ay içinde yapmıyor mu