Ben de öyleyim inan :) yıllardır kemerli olan burnumdan kurtuldum. Şişliklere rağmen eskisinden daha güzel bir burnum var çok şükür. Inşallah her şey yolunda gider :) Bugün tüm bantlar çıktı. Elimden aynayi düşüremiyorumMerhaba ben de sizden bir gun once Selami Bey e Ameliyat oldum çok şükür rahat geçti ama su anda çok değişik duygular içindeyim ☺ Sanki başka biri oldum. Siz Nasılsıniz acaba
Ben de öyleyim inan :) yır kemerli olan burnumdan kurtuldum. Şişliklere rağmen eskisinden daha güzel bir burnum var çok şükür. Inşallah her şey yolunda gider :) Bugün tüm bantlar çıktı. Elimden aynayi düşüremiyorum
Sizin adınıza çok sevindim. Dedigim gibi ben karışık duygular içerisindeyim.. umarim bir an once yeni goruntume alisirim.
Ben de öyleyim inan :) yıllardır kemerli olan burnumdan kurtuldum. Şişliklere rağmen eskisinden daha güzel bir burnum var çok şükür. Inşallah her şey yolunda gider :) Bugün tüm bantlar çıktı. Elimden aynayi düşüremiyorum
Merhabalar iyiyim teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Grip değilim ama burnum akıyor. Doktor bey bana sadece bruno diye bir sprey verdi ve 2 ay kullanmam gerektiğini söyledi. su an ucu sis ve bazen sizi hissediyorum. bir de bir taraf tıkalı ve delik şişlikten dolayı asimetrik. Sizin durum nasıl gidiyor?Merhaba Nasılsıniz merak ediyorum.Malum 1 ayimiz geçti ☺ ben maalesef ağır grip oldum burnumu surekli silmek zorundayım korkuyorum deforme olacak diye. Birdde siz Dr un verdiği sinus rinse kit i hala kullanıyor musunuz??
Merhaba Nasılsıniz merak ediyorum.Malum 1 ayimiz geçti ☺ ben maalesef ağır grip oldum burnumu surekli silmek zorundayım korkuyorum deforme olacak diye. Birdde siz Dr un verdiği sinus rinse kit i hala kullanıyor musunuz??
Merhaba Nasılsıniz merak ediyorum.Malum 1 ayimiz geçti ☺ ben maalesef ağır grip oldum burnumu surekli silmek zorundayım korkuyorum deforme olacak diye. Birdde siz Dr un verdiği sinus rinse kit i hala kullanıyor musunuz??
[/QUOTE]Bir de unutmuşum. Burnunuzu sikarak silmemeniz gerek. Bizzat Selami Bey sıkmadan çok nazik silmem gerektiğini söyledi.
Eki Görüntüle 1455165Arkadaşlar fotoğraf koyabilir misiniz, merak ediyoruz bizler de malum :)
Arkadaşlar fotoğraf koyabilir misiniz, merak ediyoruz bizler de malum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?