Opr. Dr. Ömer Cenker Ilıcalı, KBB Hastalıkları Uzmanı, Anatomica KBB ve Estetik Cerahhi Hastanesi

Asli Gungor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
1
1
1
44
4 Ekim 2016 tarihinde Dr. Ömer Cenker Ilıcalı’ya Anatomica KBB ve Estetik Cerrahi Hastanesinde yaklaşık 2 saat süren konka ameliyatı oldum.

Anatomica’yı tercih etme sebebim Dr. Ceker Bey’in vermiş olduğu güven ve engin tecrübesi olmakla birlikte; kendisi hastanesinde bulunmasa bile hastanesinin 7/ 24 KBB ile ilgili her tür tıbbi ve cerrahi tedavinin gerçekleşebilileceği kapasitede donanım ve uzman bir kadroya sahip olması da belirleyici bir etken olmuştur.

Dr. Cenker Bey’in gerek ameliyat öncesi muayenelerde doğru saptamalarla yol göstermesi ve her tür kaygılarımı gidermesi, gerekse amaliyat sonrası ve halen süregelen kontrollerde sabırla desteğini esirgememesi sebebiyle kendisine ve ekibine herşey için içtenlikle teşekür ederim.

Selamlar,
Aslı Güngör

Anatomica Hastanesini orada ameliyat olmuş yakınım vasıtasıyla tanıdım. Dr Ömer Cenker Ilıcalı'ya 25 Ekim tarihinde konka ameliyatı oldum, aynı zamanda septorinopasti ameliyatımı da konka ameliyatımdan hemne sonra Dr. Ergin Er Bey gerçekleştirdi. Ameliyatlar toplamda 4 saat sürdü ve ertesi gün taburcu oldum. Gerek ameliyat sürecini gerekse ameliyat sonrası iyileşme sürecini ağrısız sıkıntısız geçirdim.

Tanıdığım vasıtasıyla belirli bir güven duyarak gitmiştim, Dr. Cenker Bey ve Dr. Ergin Bey'i tanıyınca güvenim daha da arttı. Sonuçtan da gayet memnunum.

Dr. Cenker Bey ve ekibinin duruşu ve işlerini ciddiye almaları Anatomica'nın en önemli başarı unsuru diyebilirim. Dileğim KBB ve estetik muayene / ameliyet olmak isteyen herkesin Anatomica'ya ulaşması ve Anatomica'nın pekçok lokasyonda açılması olacaktır. Dr. Cenker Bey'i böyle başarılı bir hastane ve ekip kurmuş olmasından ötürü can-ı gönülden kutluyorum.

Bundan böyle her ihtiyaç duyduğumda Anatomicaya gideceğim ve içim rahat olarak tanıdık tanımadık herkese natomica'yı tavsiye ediyorum.

Nil Handan Akdündar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…