Opr. Dr. Engin Korkmazer'e Teşekkür

pinktomato

sebnemindunyasi.blogspot.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
1.586
15
358
bursa
arkadaşlar annem geçtiğimiz hafta ameliyat oldu,en büyüğü tam 30 cm(raporunda gördüm) olmak üzere myomlar alındı , rahim ve yumurtalık alındı..cuma sabahı saat 10da ameliyata girdi akşamüstü saat 17de uyandırma odasından alınarak kendi odasına geldi..yanında ben refakatçi kaldım,günlerdir bursa zübeydehanım doğumevindeydik,çok şükür dün öğlen çıktık..
Allah'a çok şükürler olsun şimdi daha iyi,inşallah patoloji sonuçları da temiz çıkar 2-3 haftaya kadar belli olacak, bu zor ameliyatı gerçekleştiren jinekolog hocamız sn. Opr Dr Engin Korkmazer'e sonsuz teşekkürler ettik,başarıları daim olsun,hayat boyu duacısı olacağız inşallah..ilk andan beri sıcak ilgisi,güleryüzü,yardımseverliği,tıbbi deneyimi ve başarılı operasyonu nedeniyle kendisine annem ve bizler adına buradan da teşekkür etmek istedim,kesinlikle herkese tavsiye edeceğiz,zaten tüm bursa biliyormuş zübeydehanımın bir numaralı doktoruymuş,odası hep çok kalabalıktı muayene sırası bile bulunmuyordu,bizim şansımıza oldu,çok çok iyi ve idealist birdoktor ancak tayini çıkmış,Allah yolunu açık etsin..
Herşeye kadir olan Allah tüm hastalara acil şifalar versin..
hastane köşelerinde bir kez daha anladım ki orada zaman bambaşka akıyor, Allah sağlık versin,geri kalan her şey boş..​

Back