Opr. Dr. Cem PAYASLI (Plastik Ve Estetik Cerrahi Uzmanı) hakkında bilgi

bjkartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
80
1
"Opr. Dr. Cem PAYASLI ilkokul eğitimini memleketi olan Antakya' da Kültür koleji'de, ortaokul ve lise eğitimini Ankara Arı Koleji'nde tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi'nde Tıp eğitimini almıştır. Estetik ve Plastik cerrahi üzerine Karaelmas Üniversitesi'de ihtisasını tamamladıktan sonra Zonguldak Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini yaklaşık 800 operasyon ile bitirmiştir. Payaslı İspanya' da ünlü estetik cerrah Op. Dr. Xavier De Benito ile estetik operasyonlarda bulunmuştur ve askı tekniği konusunda sertifika almıştır.
Uluslararası makaleler
1: Kargi E, Işikdemir A, Tokgöz H, Erol B, Işikdemir F, Hanci V, Payasli C.
Comparison of local anesthetic effects of tramadol with prilocaine during
circumcision procedure. Urology. 2010 Mar;75(3):672-5. Epub 2009 Oct 24.

2: Kargi E, Babuccu O, Altunkaya H, Hosnuter M, Ozer Y, Babuccu B, Payasli C.
Tramadol as a local anaesthetic in tendon repair surgery of the hand. J Int Med
Res. 2008 Sep-Oct;36(5):971-8.

3: Hosnuter M, Payasli C, Isikdemir A, Tekerekoglu B. The effects of onion
extract on hypertrophic and keloid scars. J Wound Care. 2007 Jun;16(6):251-4.

4: Hosnuter M, Kargi E, Peksoy I, Babucçu O, Payasli C. An ameliorated skin flap
model in rats for experimental research. J Plast Reconstr Aesthet Surg.
2006;59(3):299-303.

5: Payasli C, Babuccu O, Kargi E, Hosnuter M, Tekerekoglu B. Traumatic prominent
ear secondary to cartilage fracture without skin laceration or hematoma. Plast
Reconstr Surg. 2006 Mar;117(3):1052-3.

6: Kargi E, Babuccu O, Hoşnuter M, Payasli C, Ayoğlu F. [The effect of combined
use of vitamin C, vitamin E, and ibuprofen on flap viability: an experimental
study]. Kulak Burun Bogaz Ihtis Derg. 2005;14(5-6):116-20. Turkish.

7: Payasli C, Hosnuter M, Babuccu O, Kargi E, Kocak E, Isikdemir A. Spotting the
signs: a case of late diagnosed painful calciphylaxis. J Wound Care. 2005
Jan;14(1):12-3.

Katıldığı kongreler:
1- 25. Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, Ekim 2003, Samsun
2- 27. Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, 14-17 Eylül 2005, Konya.
3- 30.Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi 17-20 Ekim 2008, Antalya.
4- Dermatolojik cerrahi kongresi 2008, İstanbul.

Eklentiler

• $6610_97613424734_740909734_2045473_2845191_n.jpg
    $6610_97613424734_740909734_2045473_2845191_n.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 1.460
Ben, 2 yıl önce doktor beye ameliyat olan hastalardan biriyim. Burun ameliyatı oldum. Nefes problemi ve şekil bozukluğu şikayetlerimdi. Bundan 13 yıl önce burun ameliyatı olmuş tatsız bir tecrübe yaşamıştım. Bu benim 2. ameliyatım olacaktı. 5-6 yıldır doktor arayışı içindeydim. Ankaradan bir doktor bana CEM PAYASLI'yı tavsiye etmişti. Tavsiye etmek yetmiyor tabi benim arayışlarım yine devam etti. Doktor beye ameliyat olan hastalarla ve hasta yakınlarıyla görüşme fırsatım oldu. Hepsi memnun. en sonunda ameliyat olmaya karar verdim. İnsan ilişkileri süper, cana yakın, samimi bir insan. Aklınızda soru işaretleri kalmıyor. Bana söyledikleri ameliyattan sonraki ilk 1-2 gün içinde morluklar geçecek, en geç 1 hafta içinde günlük yaşantına dönebilirsin dedi. Ben çalıştığım için bu söyledikleri benim için çok önemli bir ayrıntı. tabi ben inanmadım. yok artık diye kendi kendime söylenmedim değil hani :) gerçekten de ameliyattan sonraki süreç doktorun söylediği gibi çıktı. ayrıca benim vücudumdaki yaralar geç iyileşir. buna rağmen sonuç mükemmel. ameliyattan 20 gün sonra tatile bile gittim düşünün artık. Benim gibi mızmız, pimpirikli bir hastanın yorumları bundan ibaret. Sorularınız olursa seve seve cevap veririm. Doktor Beyle ilgili bulduğum bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacam. :)

Cem payaslı, seda sayan'ın programında :)

Eklentiler

• $305471_10150306789249735_740909734_8064938_795778175_n.jpg
    $305471_10150306789249735_740909734_8064938_795778175_n.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 513
CEM PAYASLI fotoğrafları :)

Eklentiler

• $199406_10150117311474735_740909734_6557192_2567097_n.jpg
    $199406_10150117311474735_740909734_6557192_2567097_n.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 616
Cem bey fotoğraflarından :)

Eklentiler

• $317062_10150288707754735_740909734_7943140_8370838_n.jpg
    $317062_10150288707754735_740909734_7943140_8370838_n.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 1.316
doktorla ilgili cemPAestetik olarak twiter ve blogspot safasını bulabilirsiniz.

burun estetiği konusunda uzmanmış ve web sitesi de şurada: Op. Dr. Cem PAYASLI Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı - Burun Estetiği

Son düzenleyen: Moderatör:
Cem Payaslı'nın adını rakip araştırması yaparken duymuştum ve bir çok yerde görmüştüm. Acaba Cem Bey'e ameliyat yaptırmış olanınız var mı?

bir kaç yere daha sordum soruşturdum herkes baya memnun . sende durumlar nasıl ?

Ben gayet memnumum. cuma günü bantlarda alınacak. Şekil olarak istediğim gibi oldu doğal istiyordum çünkü. Doktoruma gelince; gözü kapalı kendimi teslim edebilirim. Cem beyden sonra bir kaç doktorla daha görüşmüştüm ama hiç biri güven vermemişti bana. Resimlerimi yükledim bakabilirsiniz. Randevu alın görüşün derim, pişman olmazsınız.

Ben gayet memnumum. cuma günü bantlarda alınacak. Şekil olarak istediğim gibi oldu doğal istiyordum çünkü. Doktoruma gelince; gözü kapalı kendimi teslim edebilirim. Cem beyden sonra bir kaç doktorla daha görüşmüştüm ama hiç biri güven vermemişti bana. Resimlerimi yükledim bakabilirsiniz. Randevu alın görüşün derim, pişman olmazsınız.

Randevumu aldım ve görüşmem çok iyi geçti gerçekten. İşinin uzmanı olduğu çok belli. Teşekkür ederim paylaşımların için. :)

Randevumu aldım ve görüşmem çok iyi geçti gerçekten. İşinin uzmanı olduğu çok belli. Teşekkür ederim paylaşımların için. :)

hayırlısı olsun cnm. bugün bantlarım çıkacak komple. :) çok heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur.

Cem payasli harika bir dr.estetik amacli Burun ameliyati oldum ve daha once hic sahit olmamistim. Cem beye ameliyat oldugum icin cok mutluyum ne agri ne sizi . Her aninda her asamasinda rahatlikla ulastim ve hep yanimda oldu. Yaptigi burunlari gorunce bayilmistim artik kendime bayiliyorum . Diger estetiklerde herkesi birbirine benzetirdim ama cem beyin yaptigi burunlarin hepsi karakteristik yuz ile tam uyum icinde. Sukrediyorum yuz bolgemiz cok onemli ve boyle bir dr a teslim ettim burnumu. Kesinlikle mutsuz bir hasta ile karsilasmadim kontrollerde. Ayrica klinik calisanlarinada cok tesekkur ederim ... hepsi tek tek ilgilendiler bizlerle . Yazacak cok sey var cunku yeni burnumla cok mutluyum... Cem Bey iyiki tanidim sizi buyuk şanssiniz.

Cem Payaslı'nın adını rakip araştırması yaparken duymuştum ve bir çok yerde görmüştüm. Acaba Cem Bey'e ameliyat yaptırmış olanınız var mı?

ben ameliyat surecimi ve resimlerimi paylastim bakabilirsiniz.

Konsultasyon ucreti bile rekor seviyede olunca tanisamadik malesef. Sekreteri gogsunu gere gere 1000 TL dedi :) Merhaba diyip benim yuzume ne gerekir diye sormanizin ucreti bu yani. Artik islem ucretleri ortalamanin ne kadar ustu olur siz hesaplarsiniz. "Unlulerin doktoru" kendisi de instagraminda bunu gozumuze sokuyor oyle bilinmek istiyor gorunen o ki. Haliyle belirli bir gelir seviyesinin alti ile arasina mesafe koymus :) Instagraminda denk geldim, kendisine bence gayet duzgun (hakaret vs icermeyen) yorum yapan bir arkadasa "hatirlat seni kaale almiim" yazmis. Ismi daha az duyulmus estetik cerrahlarin danisan sayisi da daha az oldugundan danisanlarina daha fazla zaman ve enerji ayirabileceklerini dusunuyorum. Cok populer olan doktorlar da hakli tabi ki, danisan sayisi cok artiyor, hangi birine yetissinler. Cozum olarak fiyatlari artirip danisan sayisini azaltiyorlar. Benim gibi ozel sektor calisani, orta ustu seviyede geliri olan anti aging sevdalisiysaniz gunceli takip eden(CV bakin) , yetenekli (hasta yorumlarina bakin) ve mutevazi alternatif bir doktor eminim bulabilirsiniz..

Konsultasyon ucreti bile rekor seviyede olunca tanisamadik malesef. Sekreteri gogsunu gere gere 1000 TL dedi :) Merhaba diyip benim yuzume ne gerekir diye sormanizin ucreti bu yani. Artik islem ucretleri ortalamanin ne kadar ustu olur siz hesaplarsiniz. "Unlulerin doktoru" kendisi de instagraminda bunu gozumuze sokuyor oyle bilinmek istiyor gorunen o ki. Haliyle belirli bir gelir seviyesinin alti ile arasina mesafe koymus :) Instagraminda denk geldim, kendisine bence gayet duzgun (hakaret vs icermeyen) yorum yapan bir arkadasa "hatirlat seni kaale almiim" yazmis. Ismi daha az duyulmus estetik cerrahlarin danisan sayisi da daha az oldugundan danisanlarina daha fazla zaman ve enerji ayirabileceklerini dusunuyorum. Cok populer olan doktorlar da hakli tabi ki, danisan sayisi cok artiyor, hangi birine yetissinler. Cozum olarak fiyatlari artirip danisan sayisini azaltiyorlar. Benim gibi ozel sektor calisani, orta ustu seviyede geliri olan anti aging sevdalisiysaniz gunceli takip eden(CV bakin) , yetenekli (hasta yorumlarina bakin) ve mutevazi alternatif bir doktor eminim bulabilirsiniz..
Gece sene ücretsiz konsültasyon alıyordu. Demek ücret konmus

X