• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opr. Dr. Ahmet ALP

Merhaba çok güzel olmuş burnunuz güle güle günlerde kullanın. Araştırmalarımıza yön vermesi açısından ne kadar ödediniz acaba paylaşabilir misiniz?

Merhaba çok güzel olmuş burnunuz güle güle günlerde kullanın. Araştırmalarımıza yön vermesi açısından ne kadar ödediniz acaba paylaşabilir misiniz?
Merhaba, cok tesekkur ederim kapalı ameliyat 5000 veya 5500 tl olması lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir çok konu başlığına rastladım ve ben de tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim
Yaklaşık 5-6 tane doktor gezdim burun ameliyatı için hiç biri içime ciddi anlamda sinmemişti çok tesadüfi bir şekilde Ahmet Bey’i buldum sosyal medya da ve randevu aldım. Hayatımda gördüğüm en ilgili, en cana yakın ve en mükemmel doktor diyebilirim. Ameliyat olacağım gün geldi çattı hiçbir problem yok gayet mutlu olan ben ameliyathaneye girince ağlamaya başladım ve sevgili doktorum sakinleştirdi öyle mükemmel bir insan ki iyi ki ona ameliyat olmuşum ☺️ Ameliyat sonrası gerek kendisi gerek asistanı bebekler gibi ilgileniyorlar sizinle. Bir gece hastane de kaldım ertesi gün evime geldim ama ne ameliyat sonrası ne de sonraki günlerde bir gram ağrım olmadı morluk konusuna gelince benim tenim aşırı beyaz olmasına rağmen sadece gözlerim şişti bu da her estetik sonrası olan bir şey zaten. Şişliklerim 3. gün gözle görülür bir şekilde geçmişti. Kendisi Piezo tekniği ile çalışıyor ağrı ve morluk minimum seviyede hatta hic yok Eğer ameliyat olmak için doktor arayışında iseniz kesinlikle Ahmet Bey’i öneriyorum.
Merhaba ,hangi hastanede yapıyor operasyonu acaba? bende Ahmet bey'i instagramdan takip ediyorum fakat emin olmadım yorumunuz etkili oldu açıkçası :)

Back