- 22 Aralık 2020
- 3.890
- 12.039
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
Ya herhalde başıma gelseydi once esini mutlu et oyun karakterlerini degil derdim.
İnanın ben de bulmayı çok istiyorum . Kendimi keşfetmeyi seven bir kadınım ama gel gör ki onla hiç olmadı 4 yıldır.Ben de bir bozukluk yol dedim en sonunda normal olduğumu açıkladımSonya ben de klitoral orgazm ile aynı anda oluyorum ama bunu esimle kesifle bulduk.Seninle ilgisi yok adam sekste bile orgazm olamamanı sana bağlayan kendine toz kondurmayan biri demek ki.
Kendini eksik hissettirdiyse bu tamamiyle onun sucu , göğüs konusunu ben okudum mu hatırlamıyorum ama sen de rahatsızlık olusturduysa arkadaslar da yazmıs yaptır kesinlikle.Onun icin degil kendin icin tabikiİnanın ben de bulmayı çok istiyorum . Kendimi keşfetmeyi seven bir kadınım ama gel gör ki onla hiç olmadı 4 yıldır.Ben de bir bozukluk yol dedim en sonunda normal olduğumu açıkladım
Belki diyorum özgüvenim artarsa orgazm konusuna da faydası olur.Tabi devam edersek bilmiyorum.Kısaca göğüs konusundan bahsedeyim.Eşim daha evlenmeden önce bana bedenini sormuştu.Benim de aklımda yaptırma düşüncesi vardı zaten takıntılıydım.Korona zamanı falandı kaldı öyle.Hatta ben sana yetemem diye ayrılmak falan istedim beden sorusu beni rahatsız etti.Gögsün hiç olmasa bile severim seni dedi neyse evlendik.Kendini eksik hissettirdiyse bu tamamiyle onun sucu , göğüs konusunu ben okudum mu hatırlamıyorum ama sen de rahatsızlık olusturduysa arkadaslar da yazmıs yaptır kesinlikle.Onun icin degil kendin icin tabiki
Sen şu oyun+meme isini cöz orgazm isi bendeBelki diyorum özgüvenim artarsa orgazm konusuna da faydası olur.Tabi devam edersek bilmiyorum.Kısaca göğüs konusundan bahsedeyim.Eşim daha evlenmeden önce bana bedenini sormuştu.Benim de aklımda yaptırma düşüncesi vardı zaten takıntılıydım.Korona zamanı falandı kaldı öyle.Hatta ben sana yetemem diye ayrılmak falan istedim beden sorusu beni rahatsız etti.Gögsün hiç olmasa bile severim seni dedi neyse evlendik.
Sonrasında cilveli olmamı istediğini, evlenmeden önce eşinin seksi kıyafetler giymesini, düğmelerini açma gibi hayalleri olduğunu belirtti.Tabi ki giyiyorum bu tarz şeyler de ama dekoltem yok tabi.
Yani bu konular benim özgüvenimi düşürdü
Mesela o tarz bir şey giydiğimde hiç iltifat almadım eşimden
Yaa çok teşekkür ederimSen şu oyun+meme isini cöz orgazm isi bende
Yaa çok teşekkür ederim
İnsanın anlaşıldığını hissetmesi ne güzel şeymiş
Sağ olun.
Fazla takıntılısın. Hele ki sabahlara kadar oyun oynayan bomboş bir kafa için fazla kendini yoruyorsun. Ayrıca orgazm olmak için büyük memeye sahip olmak gerekmiyor. Bu beyinde biter. Seksi beyin yönlendirir bunu unutmayın. Herif sen evlenmeden senin bedenini sormuş zihniyeti belli imiş. Yok öyle yok böyle seviyorum demiş. Senin önce kendini sevip kendinle mutlu olman gerek. Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Sen küçük memem var dedikce onun aklına sokarsın. Sen kendini dibe vurursan o da seni aşağı çeker. Aksine sen kendini beğenir ona da mal gözüyle bakarsan ( ki bunu hakediyor) o zaman ne oluyoruz? Der. Alışmış o senin kendini küçümsemeni umursamıyor bile. Pazarlamada bile böyledir. Elimde gömleklerim alır mısınız diyen bir satıcı ile elimde şahane gömleklerim var tam size göre diyen bir satıcı mi makbuldür?Belki diyorum özgüvenim artarsa orgazm konusuna da faydası olur.Tabi devam edersek bilmiyorum.Kısaca göğüs konusundan bahsedeyim.Eşim daha evlenmeden önce bana bedenini sormuştu.Benim de aklımda yaptırma düşüncesi vardı zaten takıntılıydım.Korona zamanı falandı kaldı öyle.Hatta ben sana yetemem diye ayrılmak falan istedim beden sorusu beni rahatsız etti.Gögsün hiç olmasa bile severim seni dedi neyse evlendik.
Sonrasında cilveli olmamı istediğini, evlenmeden önce eşinin seksi kıyafetler giymesini, düğmelerini açma gibi hayalleri olduğunu belirtti.Tabi ki giyiyorum bu tarz şeyler de ama dekoltem yok tabi.
Yani bu konular benim özgüvenimi düşürdü
Mesela o tarz bir şey giydiğimde hiç iltifat almadım eşimden
Fazla takıntılısın. Hele ki sabahlara kadar oyun oynayan bomboş bir kafa için fazla kendini yoruyorsun. Ayrıca orgazm olmak için büyük memeye sahip olmak gerekmiyor. Bu beyinde biter. Seksi beyin yönlendirir bunu unutmayın. Herif sen evlenmeden senin bedenini sormuş zihniyeti belli imiş. Yok öyle yok böyle seviyorum demiş. Senin önce kendini sevip kendinle mutlu olman gerek. Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Sen küçük memem var dedikce onun aklına sokarsın. Sen kendini dibe vurursan o da seni aşağı çeker. Aksine sen kendini beğenir ona da mal gözüyle bakarsan ( ki bunu hakediyor) o zaman ne oluyoruz? Der. Alışmış o senin kendini küçümsemeni umursamıyor bile. Pazarlamada bile böyledir. Elimde gömleklerim alır mısınız diyen bir satıcı ile elimde şahane gömleklerim var tam size göre diyen bir satıcı mi makbuldür?
Doğal hakkin ama bu adamla olmaz.Çok haklısınız.Bunun için uğraşıyorum inanın kendimle barışık bir insan olabilmek için.Ama karşı tarafın davranışları az olan özgüvenimi bitiriyo resmen.Beğenilmeyi , arzulanmayı istemek bir kadın olarak en doğal hakkım diye düşünüyorum.Tabiki kendimizi nasıl sunduğumuz çok önemli
Bilmiyorum nasıl olcak konuşmayı kestim aynı evde iki yabancı gibiyiz.Hala geç yatmalara devam.Tavrımı koydumDoğal hakkin ama bu adamla olmaz.