Oppaİman nedir , bir erkeğin Google hesabına bu siteden neden bildirim gelir(yetişkin oyunuymuş)

Isminizi animsadigim icin konulariniza baktim. Hep bir gogus takintiniz var. Esiniz size bunu hissetirmese bu sekilde dusunmezdinz diye tahmin ediyorum
A cup destekli kullanıyorum.Benim içim küçük büyük farketmez doğal seviyorum diyordu.Gördüm ne kadar doğal sevdiğini.Evlenmeden önde eşinin seksi kıyafetler giymesini, ön düğmelerini açma fantezisi olduğundan bahsetmişti .Ben de hep eksiklik hissettim yaptırmak istedim

Seni anlıyorum hoş bişey değil ben de çok üzülürdüm ama oyun yani ya. Yıkılacak perişan olacak bi durum yok ortada.
Haklısınız ama oyun diyip geçemiyorum güvenim sarsıldı.Kendimi o sanal kadınlarla kıyaslıyorum onlar daha mı çok zevk veriyo acaba .Kadınlık gururum incindi

Haklısınız ama oyun diyip geçemiyorum güvenim sarsıldı.Kendimi o sanal kadınlarla kıyaslıyorum onlar daha mı çok zevk veriyo acaba .Kadınlık gururum incindi
Eşiniz düzgün bir erkek değil, kendinizde kusur bulmayın. Hiçbirimiz mükemmel değiliz, kendisi de değil. Youtube da baktım biraz, bildiğiniz sanal karakterler. Eşine sarılıp uyumak varken, sabahlara kadar böyle aptalca oyunlar oynayan bir adama saygı duyamazdım.

Hikayeli falan ayrıca büyük memeli kadınlar.Hay Allah'ım ben nasıl güvencem bundan sonra
Büyük kücük ne fark eder hikayeyi kendi yazıp masraf yok evinde mis gibi takılıyor ,aldatma desen aldatmadım diyecek ama esi varken onunla vakit geçirmeyip sanal kadınlarla oyunda seks?bu konu basit gibi görünüyor ama degil.

Kendimle kıyaslıyorum ya o şişme sanal kadınları.Beynimden aşağı kaynar sular döküldü çünkü sağlıklı düşünemiyorum.

İşin acı tarafı düzgün bir erkek sanırdım 3 yıl oldu evleneli .Yanlış bir hareketini görmemiştim kendimi şanslı sayıp şükrederdim .Allahın sevgili kuluymuşum karşıma çıktı bir şekilde

Kendimle kıyaslıyorum ya o şişme sanal kadınları.Beynimden aşağı kaynar sular döküldü çünkü sağlıklı düşünemiyorum.
Esin normal degil.Bunun sevgiyle ilgili seni beğenmedigi ile ilgili olduğunu düsünmüyorum.Sorsan sadece sanal diyecek aldatmam asla seni diyecek.Ama esini degil de baska bir hayalin üzerinden giderek zevk pesinde kosuyor.Üye olup orada ki bir kadın da ben olsaydım ister miydin diye de sor bakalım ister miymis.

Şu an bir şey yok gibi davranıp bir süre gözlem yapcam hatta ilişki danışmanına sorcam hata yapmamak adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…