Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Operatörünüz nedir?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim fiyatı oldukça uygunmus o halde36 tl ödüyorum
- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
Benim fiyatı oldukça uygunmus o halde
Açıkçası yanlış anlama ama türk telekomu bedava verseler yine kullanmam. Doğru dürüst çekmiyor insanı delirtiyor. Merkezi yerlerde bile hep sorun.
Ben asansörde dahi telefonla konuştuğumu konuşmamın kesilmediğini bilirim.
Şuan bedava kullanıyorum zaten ve çekim yönünde sorun yok eskisi gibi iki yıl oluyor kullanalıAçıkçası yanlış anlama ama türk telekomu bedava verseler yine kullanmam. Doğru dürüst çekmiyor insanı delirtiyor. Merkezi yerlerde bile hep sorun.
selfy sanırım paket değil miTürk Telekom 3 GB İnternet 750 dakika 5000 SMS ücreti ise 19 tl
Evet bana rahat rahat yetiyor 5000 SMS neredeyse hiç kullanmıyorumselfy sanırım paket değil mi
- 20 Ocak 2010
- 45.865
- 162.335
- 798
- 43
Nerdesiniz çekmiyor ben izmirdeyim metroda bile çekiyor yer yer ama ben 4,5 g kullanıyorum onun etkisi var mı bilmiyorumAçıkçası yanlış anlama ama türk telekomu bedava verseler yine kullanmam. Doğru dürüst çekmiyor insanı delirtiyor. Merkezi yerlerde bile hep sorun.
Ben de turkcell kullanmam mesela o kadar zengin olmadım çünkü
Evet bana rahat rahat yetiyor 5000 SMS neredeyse hiç kullanmıyorum
Zaten tarif oldu artık sms
Ücret ve içerik olarak çok uygun evetTurk telekom kullaniyorum memnunum. 4 gb internet 1000 dk 1000 sms 29,5 tl
- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
Nerdesiniz çekmiyor ben izmirdeyim metroda bile çekiyor yer yer ama ben 4,5 g kullanıyorum onun etkisi var mı bilmiyorum
Ben de turkcell kullanmam mesela o kadar zengin olmadım çünkü
İzmitte yaşıyorum,Dağ başında değil ki.
Örneğin Tekirdağ’a merkezi bir yere gittik türk telekom kullananların çoğu çekmiyor diye yakınıyordu vodafone dahi yer yer çekmiyordu. Biz Turkcellde hiç bir problem yaşamadık.
Diyorum ya çoğu asansörde dahi çekiyor. Zamanında diğer operatörlerden çok çektik onlardan sonra turkcell ilaç gibi geldi vallahi.
Hiç paket fiyatlarını merak ettim sadece5gb internet 750 dakika 5bin sms 27 tl bu arada neden soruyorsu
- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
Şimdi pahalı dimi?Türk Telekom 3 GB İnternet 750 dakika 5000 SMS ücreti ise 19 tl
Vodafone a geçiyorum ben de deneyeyim
Bence pahalı değil 21 TL oldu ama geçen gün teklif mesajı atmışlar 3 GB 500 dakika 500 SMS 19 liraya kabul ettim onu kullanıyorumŞimdi pahalı dimi?
Vodafone a geçiyorum ben de deneyeyim
- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
AH yaa ben niye bulamadım tırım tırım aramıştımBence pahalı değil 21 TL oldu ama geçen gün teklif mesajı atmışlar 3 GB 500 dakika 500 SMS 19 liraya kabul ettim onu kullanıyorum
4 GB bnm, 33 TL artı telsiz kullanım bedeli
Peki sizin kontörlü mü?