- Konu Sahibi PembePeriii
Kızlar merhabalar.. 2009da operayon geçirdim göğüslerimden aslında küçük değildi 90 dı göğüslerim fakat aşırı kilo alıp vermekten balom misali söndü ve sarktılar... Doktor bir protez desteğile kaldırdı toparlama yapmadı.. 3 yıl kadar idare etti beni ve yine aşırı kilo alıp vermemden dolayı sonuc eskisinden daha kötü oldu.. Doktorum yaşımdan dolayı toparlatmayı ve ikinci bir ameliyatı tavsiye etmedi bense dayanamayıp baska bir doktora yaptırdım durumumu anlatıp küçük bir göğüs ve dik istiorum dedim toparlama şekli bile lolipop şeklinde değl göğüs uçlarından toplaya toplaya gitmiş çıktığımda 90 dan çok daha büyük bir göğüsüm vardı bana düzeleceğini sölediler fakat 50 kilo biri olarak daha fazla tasıyamayarak ağlaya ağlaya başka bir doktor buldum. 5 ay sonra bir ameliyat daha oldum bu seferde yine küçük denemicek bi boyutta ve içten dikişlerle tutturulmuş göğüs dokum bir yerde içerdeki slikonlar bir yerde yamuk yumuk bir göğsüm var 1 sene geçti üstünden.. Sorum 4 . Bir ameliyat düşünüorum çünkü bu kadar yamuk göğüslerle kendime güveniö tamamen yerin dibinde ve boyutu rahatsız ediyor ama çocuk sahibi olmak istiorum emzirmeye bir engel olurmu? Diğer sorum 4 kere ameliyat olan arkadaslarımız varmı ve yaşadığı sıkıntılar? Diğer sorumsa gerçekten bu durumdan beni çıkarabilicek bir doktor tavsiyeniz varmı ? Şimdiden teşekkürler ...