• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Süleyman Taş (Burun Estetiği)

Literary__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
3
2
36
30
Burnumun beni rahatsız etme öyküsü çoçukluğumda başlatmıştı.
Düşme sonucu hem nefes alma problemi olan hemde görüntüyü bozan bir burnum vardı.
Çocukluğumda görüntüsü çok rahatsız etmesede zaman geçtikçe ve
yüz hatlarım şekillendikçe burun yamukluğum her geçen gün
daha çok belirmeye başlamıştı ve tabi uykusuz gecelerim vardı.
Sürekli uykum bölünüyor, ağzım açık uyuyordum uyandığım zaman sanki
koşup nefes nefese kalmışım gibi uyanıyordum. Bu durum beni gün geçtikçe etkilemeye başladı.
ve artık zamanı geldiğini düşünüp estetik ile ilgili araştırmalar yapmaya başladım.
Başladım ama kararsızlıklarım ve büyük korkularım vardı. Tek isteğim güvenebileceğim bir doktordu.
Sonra arkadaşım benden önce davranıp burun estetiği oldu :) ameliyat öncesi sonrası iyileşme süreci herşey o kadar mükemmeldi ki
en büyük şansım ve cesaretim o oldu. Bende karar verdim ve Süleyman hoca ile ilk fırsatta görüşmeye gittim.
ilk önce yüzüme uygun doğallığı bozmayacak görüntüye sahip olabilmem için birazdan göreciğiniz fotoğraflarım çekildi ve planlamalarım yapıldı. Ben sadece süleyman hoca'ya çok güvendim kendisi ise benim sıkıntılarımı, isteklerimi, beklentilerimi çok iyi dinledi ve sonuç ortada ben çok mutluyum.. artık rahat nefes alabiyorum :)
Ameliyat öncesi araştırmalarımda kendi yüz hatlarıma yakın bana fikir olabilcek kimseyi bulamamıştım.
Belki ben başkalarına cesaret yada fikir olurum o yüzden öykümü, mutluluğumu ve memnunuyetimi
sizlerle paylaşmak istedim kızlar bunlar önemli konular :)
Dış görüntüyü güzelleştiriyim derken iç takımı bozmayan eli hafif ve bu işte başarılı bir estetik cerrah arıyorsanız
şiddetle tavsiye edebilceğim değerli doktorum Süleyman Bey.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 1.400
  • 2.jpg
    2.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 2.433
  • 3.jpg
    3.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 1.844
  • 4.jpg
    4.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 2.447
  • 5.jpg
    5.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 1.263
Burnumun beni rahatsız etme öyküsü çoçukluğumda başlatmıştı.
Düşme sonucu hem nefes alma problemi olan hemde görüntüyü bozan bir burnum vardı.
Çocukluğumda görüntüsü çok rahatsız etmesede zaman geçtikçe ve
yüz hatlarım şekillendikçe burun yamukluğum her geçen gün
daha çok belirmeye başlamıştı ve tabi uykusuz gecelerim vardı.
Sürekli uykum bölünüyor, ağzım açık uyuyordum uyandığım zaman sanki
koşup nefes nefese kalmışım gibi uyanıyordum. Bu durum beni gün geçtikçe etkilemeye başladı.
ve artık zamanı geldiğini düşünüp estetik ile ilgili araştırmalar yapmaya başladım.
Başladım ama kararsızlıklarım ve büyük korkularım vardı. Tek isteğim güvenebileceğim bir doktordu.
Sonra arkadaşım benden önce davranıp burun estetiği oldu :) ameliyat öncesi sonrası iyileşme süreci herşey o kadar mükemmeldi ki
en büyük şansım ve cesaretim o oldu. Bende karar verdim ve Süleyman hoca ile ilk fırsatta görüşmeye gittim.
ilk önce yüzüme uygun doğallığı bozmayacak görüntüye sahip olabilmem için birazdan göreciğiniz fotoğraflarım çekildi ve planlamalarım yapıldı. Ben sadece süleyman hoca'ya çok güvendim kendisi ise benim sıkıntılarımı, isteklerimi, beklentilerimi çok iyi dinledi ve sonuç ortada ben çok mutluyum.. artık rahat nefes alabiyorum :)
Ameliyat öncesi araştırmalarımda kendi yüz hatlarıma yakın bana fikir olabilcek kimseyi bulamamıştım.
Belki ben başkalarına cesaret yada fikir olurum o yüzden öykümü, mutluluğumu ve memnunuyetimi
sizlerle paylaşmak istedim kızlar bunlar önemli konular :)
Dış görüntüyü güzelleştiriyim derken iç takımı bozmayan eli hafif ve bu işte başarılı bir estetik cerrah arıyorsanız
şiddetle tavsiye edebilceğim değerli doktorum Süleyman Bey.
Eğri burun benimde sorunum .küçğkken düşme sonucu sizin gibi.
Bildiğim kadarıyla bizim gibi eğri burunlar ameliyattan başarılı çıksa bile Zaman'la burun eski halini alıyormuş.böle bi riskten size bahsetti mi Süleyman bey?

Eğri burun benimde sorunum .küçğkken düşme sonucu sizin gibi.
Bildiğim kadarıyla bizim gibi eğri burunlar ameliyattan başarılı çıksa bile Zaman'la burun eski halini alıyormuş.böle bi riskten size bahsetti mi Süleyman bey?
Merhaba öyle bi konu üzerinde konuşmadık ama bende sizden duyuyorum ilkkez tekrar eskiye dönme gibi bisey söz konusu olamaz bence. Eğri olupta yine aynı şekilde olan tanıdıklarımda var seneler geçmesine rağmen aynı duruyor

Merhaba öyle bi konu üzerinde konuşmadık ama bende sizden duyuyorum ilkkez tekrar eskiye dönme gibi bisey söz konusu olamaz bence. Eğri olupta yine aynı şekilde olan tanıdıklarımda var seneler geçmesine rağmen aynı duruyor
Şöyle söyliyim size barış çakır,Salih Emre üregen ve Muhammet dilbere muayene oldum.3 Dr da malum başarılı doktorlar ve bana hepsi eğri burunlarda bu tür problemler olabileceğini söyledi.
Bu nedenle cesaret edip ameliyat olamıyorum.o kdr para verip acı çekip sonra ya eskisinden farklı olmazsa diye korkuyorum.
Hatta Muhammet Dilber bana dedi ki şu halinden kötü bile olabilir dedi.ameliyat çıkışı düzelse 2 ay sonra tekrar eski halini alabilir dedi.
Süleyman beye randevu almıştım bayram sonrası Onunlada görüşücem tabi ki ama merak ettim eğri burun yaptırmış hastaları araştırıyorum bi yandan da.

3 mesajlı birine ne kadar güvenilir bilmem de aynı 2 problem var bende de. Hafiften kemer ve hafiften eğrilik ve alttan bakınca 1 delikte kemik belli oluyor.

Canim beniiiiim sana kocaman bir sarilasim geldi. Aynı öyküü.. Bende 3 yaşında düştüm kırıldı. ağız açık uyuma ve yüz yapilarimiz benziyor burun tabanimiz geride ve kemik cikintisi var ayniyiz yaaa . Şimdi sen anlatınca bende mi süleyman beye olsam dedim. Ama ben malesef ilk ameliyatimda kukirdaklarim azalmış revizyon olcam :KK43:(( yapabilir mi yapamazmi acaba. Muayene oluncada bilemiyorum ki.

Ben ilkini Taşkın Yücele oldum ankarada. sadece eğri ve nefes problemim vardı. Şimdi nefes açık ama hala eğri ucu düştü ve beraberinde 10 a yakın sağlık problemi çıkardı burnum. Teshislerime inanamassiniz. Amannn diyorum. Evettt kolay değil. Drcok önemli :deli:

Back