Op. Dr. Sezai SEVENGİL 'in hastası olan?

_buffy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2007
22
0
86
İstanbul
herkese merhaba,
Sezai bey 'e burun ameliyatı olanlar varsa onlardan yorumlarını duymak isterim.Bana deviasyon operasyonu yanında estetik bir düzeltmede önerdi fakat tabi yüz bölgesi olduğu için biraz endişeliyim bu doktorla tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum gerçekten .
şimdiden teşekkürler..

Evet aynısını bugün bana da önerdi.Bende merak ediyorum açıkçası nasıldır diye.

arkadaşlar burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarıma önerim, normalde KBB olan sezai beye burun estetiği sakın yaptırmayın ! ablam yaklaşık olarak 2 yıl kendisine burun yaptırdı, 2 yıl geçti ve ara ara gittiğimiz kontrollerde burun ucundaki şişliğin kortizonlu iğne yapılarak ineceğini ve buzlamaya devam edilmesini söyledi. bugün hala burun ucu şiş ve gittiğimiz başka bir doktor burun ucundaki şişliğin çoktan gittiğini ve doktorun burun ucunu fazla bıraktığını ve burnun 2. bir operasyona ihtiyacı olduğunu söyledi. 2 yıl önce 2.250 liraya ameliyat yapıyordu şimdi fiyatları nedir bilmiyorum. bu arada ablamın sol burun deliğindeki eti fazla almamış olsa gerek kız düzgün nefes alma yetisini bile kaybetti

Mrb aradan uzun zaman geçmiş ama son durum nedir ameliyat oldunuz mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…