• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. dr. oytun İdil hakkında bilgisi olan ? -Keloid hakkında-

Selina21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
78
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar. Kolumda kloid bir yara var artık kurtulmak ıstıyorum . Yazları istediğim gibi giyinemiyorum kısakol hıc gıymedım bu 2 senedır ev dışında cunku yaram buyuk :( Herneyse biraz araştırdım ve oytun idili buldum netten. Kendisine mail attım resimle birlikte ve döndü hemen sağolsun seans ucretı 300 tl olmakla beraber 3 seans bı uygulama yapıcakmış uygulama adınıda unuttum ne yazıkki. Oytun idili araştırdığım kadarıyla cok basarılı buldum tabı daha gıtmedım ofisine bilginiz var mı kızlar lütfen bi cvp ?:ssz::43::41:

evet canım oytun bey gayet iyi bir cerrah ben mecidiyeköyde kendisiyle görüştüm ve dudak dolgusu yaptırmıstım cok fazla bilgi verdi ben başka işlemlerde düşündüm kendisinden bilgi aldım her konuda beni aydınlattı bu arada keroid konusunda sana hüseyin güneride öneririm kendisi superplastta nişantasında..oda bu konuda iyi İnşALLAH yardımcı olmussumdur sağlıklı günler dilerim

evet canım oytun bey gayet iyi bir cerrah ben mecidiyeköyde kendisiyle görüştüm ve dudak dolgusu yaptırmıstım cok fazla bilgi verdi ben başka işlemlerde düşündüm kendisinden bilgi aldım her konuda beni aydınlattı bu arada keroid konusunda sana hüseyin güneride öneririm kendisi superplastta nişantasında..oda bu konuda iyi İnşALLAH yardımcı olmussumdur sağlıklı günler dilerim

teşekkür ederim canım :)

kesin sonuç aldın mı peki merak ettim keloidden

Arkadaşlar 30 yaşındayım, düşük göz kapağı problemim var. Tedavi olmak istiyorum ama sorun şu, bende keloid scar olabiliyor yara ve kesik izlerinde. Keloid olan biri bu ameliyatı olabilir mi?

Back