ya arkadasım bende 1 aydır ıyı bır doktor arıyorum bakalım bır doktor buldum cok guven verdı bana allah kısmet ederse persembe gun amelıyatım eyerkı guzel gecer memnun kalırsam yazıcam sıze duaa edın benım ıcın bıraz korkuyorum amelıyattansenağlama
KIZLAARRR!!!.... internette estetikle ilgili daha önce adını duymadığım bir doktorun sitesini buldum. bence bir bakın "op. dr. Oytun İdil". Benim şimdiye kadar gördüğüm, bu konudaki en kapsamlı site açıkçası, her şeyi ayrıntısıyla anlatmış bence. eşim doktor o da bakıp beğendi ancak daha önce bu ismi hiç duymamıştım:1no2: o yüzden siz de bir bakıp fikrinizi söylerseniz sevinirim ya da daha doğrusu
bahsettiğim doktora estetik müdahale yaptıran ya da ameliyat olan aranızda ya da tanıdığınız birileri var mı acaba??? (off yaa şöyle güvenebildiğim ya da işin sonucundan gerçekten memnun kalacağım bir dr bulsam bi sn beklemiycem :1shok: ama inanın her saniyesini burada paylaşırım hele sonuç istediğim gibi olursa her ayrıntıyı yazarım :sm_cool: ben de amma pimpirikliymişim yahu.. sırnaşık şey)
Kızlar icraat önemli sitesine baktım çok güzel anlatmış fakat hiç bir ameliyat etmiş hastasına rastlamadım.yapılan yorumlarını okudum hep sitenin güzelliğini övmüşler.hiç bir hasta beni ameliyat etti memnunum diye yazmamış.Yanlış anlaşılmasın asla kötülemiyorum belki çok iyidir ama hiç bir ameliyat etmiş hastasına yada hasta yorumuna raslamadım.Bence büyük eksik
lepetit nasıl geçti ameliyatın sonuçlardan memnun kaldın mı
bende oytun beye yanak yağ yastıkçığı aldırmayı düşünüyorum şimdilik sadece mail attım cvp bekliyorum
sen yanağına ayrıyaten liposuction yaptırdın mı sadece yağ yastıkçını mı aldırdın canım
şimdi durumun nasıl ödemin indi mi 2 ay sonra etkisini gösteriyo olması insanı sabırsızlandırıyo :) ameliyattan hemen sonra aynaya bakınca zayıf halini görenler de varmış sen bakabildinmi hemen aynaya işe yaramış istediğin gibi olmuş muydu
çok geçmiş olsun canım
KIZLAARRR!!!.... internette estetikle ilgili daha önce adını duymadığım bir doktorun sitesini buldum. bence bir bakın "op. dr. Oytun İdil". Benim şimdiye kadar gördüğüm, bu konudaki en kapsamlı site açıkçası, her şeyi ayrıntısıyla anlatmış bence. eşim doktor o da bakıp beğendi ancak daha önce bu ismi hiç duymamıştım:1no2: o yüzden siz de bir bakıp fikrinizi söylerseniz sevinirim ya da daha doğrusu
bahsettiğim doktora estetik müdahale yaptıran ya da ameliyat olan aranızda ya da tanıdığınız birileri var mı acaba??? (off yaa şöyle güvenebildiğim ya da işin sonucundan gerçekten memnun kalacağım bir dr bulsam bi sn beklemiycem :1shok: ama inanın her saniyesini burada paylaşırım hele sonuç istediğim gibi olursa her ayrıntıyı yazarım :sm_cool: ben de amma pimpirikliymişim yahu.. sırnaşık şey)
kendisine dort sene once çene ameliyatı oldum berbat bir iş çıkardı düzelttirmek için doktor arıyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum hastaya değil alacağı paraya önem veren bir doktor gidicek olanlar iyi düşünsün..
çok üzücü bir tecrübe yaşamışsınız, umarım düzeltme operasyonunda istediğiniz sonucu alırsınız. merak ediyorum da sonuçtan memnun kalmadığınızı belirttiniz mi ya da sonrasında gidip sıkıntıyı ilettiniz mi? duyarsız mı kaldı, ya da kendisi sonucu başarılı mı buldu anlayamadım gerçekten?kendisine dort sene once çene ameliyatı oldum berbat bir iş çıkardı düzelttirmek için doktor arıyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum hastaya değil alacağı paraya önem veren bir doktor gidicek olanlar iyi düşünsün..
cok tesekkur ederim ins çok sonradan kendisine ulaştım başka bir doktor eski resimlerimi görmek istedi kendisinden arsivden resimlerimi istedim ben kendim bizzat istediğim halde veremem dedi sonra tamam dedi bunda bile zorluk çıkarmaya çalıştı çene ameliyati başarısız oldu kendisine güvenmiyorum oyüzden gidip düzelttirme yapmicam hatta gittiğim doktor bunu nasıl buraya yerlestirmis Allah Allah filan dedi koyduğu malzemenin kartını gösterdim böyle bir malzeme yok benim bildiğim fakat araştıricam dedi ki bunu söyleyen çene konusunda çok iyi bölüm başkanı bir profesor benimki ceneydi belki diğer ameliyatlarda başarılıdır ama başarılı olmadığı ameliyatlarda kendisi yapmak yerine doktor tavsiye edebilirdi keşke bende daha fazla arastirsaydim ismini fazla duymamistim fakat sitesindeki detaylı bilgilendirmeye aldandim dediğim gibi başarılı olduğu ameliyatlar olabilir bişey diyemicemçok üzücü bir tecrübe yaşamışsınız, umarım düzeltme operasyonunda istediğiniz sonucu alırsınız. merak ediyorum da sonuçtan memnun kalmadığınızı belirttiniz mi ya da sonrasında gidip sıkıntıyı ilettiniz mi? duyarsız mı kaldı, ya da kendisi sonucu başarılı mı buldu anlayamadım gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?