- 27 Şubat 2020
- 3
- -3
- 1
- 24
- Konu Sahibi Yagmurbasaraan
Uzun uğraslar ve arayışlar sonunda bulduğum muhteşem doktor, hakkinda yazilanlari gorunce çok üzüldüm.. işinde bu kadar iyi olup bu yorumlari almak da çekemeyenlerin ve isim kirletmekten zevk alanlarin marifeti galiba.. her neyse ameliyat oncesi ilgisi alakasi burnumun olacagi sekli ve beni neledim bekledigi ile ilgili butun bilgilendirmeleri benimle açıkca konusan bir doktor ve inanin akliniza hic suphe ve soru isareti kalmiyor. Ameliyat sonrasi dahi surekli asistanlari ve hemsiresi ile surekli iletisimde olup sureci takip ederler. Ay ay fotograf cekimleri olur ve gelişmeyi görürsünüz . Ayrica bir cok doktorun aksina daha profosyonelce bir teknik ile kapali rinoplasti teknigi ile ne kadar zor burunlari okka gibi minnacik yapabilen doktordur. Evet yanlis uymadiniz kapali teknik.. gozu kapali burun deliklerinden hallediyor işi sonrasinda ne bi kesik ne bi yara ne bi kanama... Bir tek sislik ve az miktarda morluk oluyor o da kisdsn kisiye degisiyor. Demem o ki gözünüz kapali gidin ve teslim edin kendinizi en iyisi neyse mutlaka onu yapacaktir size. Sizde dogal olmayacak hos durmayacak birsey varsa ve olacaksa da bunu cekinmeden soyleyen dobra doktorlardan biridir kendisi.