• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Ömer Sağır

queen of disaster

Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
2
-3
1
34
Tam 1 hafta once esim (kendisi dahiliye uzmani) ve ben op. Dr. Omer sagira rhinoplasty (kapali burun ameliyati) olduk. Kendisini uzun aramalarimiz sonucunda bulduk ve guvendik. Kendisi once muayene etti sonrasinda hastane sectik. Esimle beraber sirayla ameliyat olmaya karar vermek gercekten kolay olmadi. Cunku ikimiz de degisecektik biz ömer beye guvendik ve guvenimizi bosa cikarmadi. Ameliyat sonrasi neredeyse hic agri hissetmedik. Buna ragmen kendisi ameliyat sonrasinda da bizimle cok ilgilendi sagolsun. Hastalariyla empati kurabilen humanist bir doktor( bu devirde boyle doktorlar gercekten cok az) Suan bir hafta gecti ve burunlarimiz gercekten cok dogal ve bize yakisiyor (masallah diyelim nazar degmesin). Esimle normal hayatimiza yarin itibriyle donuyoruz. Dr ömer beyi herkese tavsiye ederiz.

Tam 1 hafta once esim (kendisi dahiliye uzmani) ve ben op. Dr. Omer sagira rhinoplasty (kapali burun ameliyati) olduk. Kendisini uzun aramalarimiz sonucunda bulduk ve guvendik. Kendisi once muayene etti sonrasinda hastane sectik. Esimle beraber sirayla ameliyat olmaya karar vermek gercekten kolay olmadi. Cunku ikimiz de degisecektik biz ömer beye guvendik ve guvenimizi bosa cikarmadi. Ameliyat sonrasi neredeyse hic agri hissetmedik. Buna ragmen kendisi ameliyat sonrasinda da bizimle cok ilgilendi sagolsun. Hastalariyla empati kurabilen humanist bir doktor( bu devirde boyle doktorlar gercekten cok az) Suan bir hafta gecti ve burunlarimiz gercekten cok dogal ve bize yakisiyor (masallah diyelim nazar degmesin). Esimle normal hayatimiza yarin itibriyle donuyoruz. Dr ömer beyi herkese tavsiye ederiz.

Merhaba,

01.09.2018 tarihinde meme toparlama ve dikleştirme ile yağ enjeksiyonu ile popo kaldırma ve büyütme operasyonu geçirdim. Op.Dr. Ömer Sağır'ın mükemmel tecrübesi ve hastalarının olumlu referanslarına güvenerek operasyona gönül rahatlığı ile girdim. Şimdiden müthiş sonuçla harika hissediyorum. Hem Op.Dr. Ömer Sağır'ın ilgi ve alakası hem de asistanı Arzu Hanımın harika enerjisi sayesinde çok kısa sürede toparlandım. Ameliyattan sonraki gün ayağa kalkmam ile hayrete düşen değerli doktorum bu durum tamamen sizin eseriniz:) Çok ama çok teşekkür ederim doktorum olduğunuz için çok şanslıyım. Olumsuz yorumu görünce çok üzüldüm. İsteyen arkadaşlara Doktorumun ilgi ve alakasını whatsapp yazışmalarımızdan da gönderebilirim. Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarımı da yardımcı olabileceksem paylaşırım.. Ameliyat olmayı düşünen tüm arkadaşlara Op.Dr. Ömer Sağır'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.. Fiyat olarak işin ehli doktorlar arasında bana göre fiyatı çok normal:)

Sağlıkla güzelleşmeyi diliyorum..

Merhaba,

Rhinoplasty (kapalı burun ameliyatı) oldum. İki arkadaşımda Ömer Hocaya ameliyat oldu. Onların memnuniyeti üzerine kendisine gittim. Ameliyat olalı 1,5 ay oldu. Hiç ağrım olmadı. Doğal görünümlü bir buruna sahip oldum. Ameliyat sonrası Ömer Sağır ve Asistanı Ece Hanım özenli içten samimi ve çok ilgililer. İlgileri için ayrıca teşekkür ederim. Muazzam ameliyatı hem ruhuma kattığı özgüvenle artık kendimi kusursuz hissediyorum.Demem o ki estetik denince Türkiye de gidilecek tek adres Ömer Sağır estetik konusunda tek ve kusursuz.

Merhaba adınıza çok sevindim. Memnun kalmışsınız. Benimde burun estetiğinde Nisan sonunda 8.ayım bitiyor. Burnundaki şişlikler indi artık yüzüme tam oturdu diyebilirim 😊 Dr Ömer bey çok doğal ve maşallah muntazam bir burun yaptı. Estetik olduğu anlaşılmıyor yani söylemesem kimse anlamaz. Hatta bazı kişiler ya nasıl bu kdr güzel ve doğal olabilir ki hiç mi doğumsal bir defect olmaz diyor🤭 hatta aynı sizin gibi iş yerimde 1 arkadaşım daha rhinoplasty yaptırdı o da çok memnun kaldı çok şükür 👍Ömer hoca bence Türkiye'de 1 numara. 👏Olmak isteyen herkese öneririm 😉 Ömer hocamın hoş sohbetine ilgisine alakasına sağlık. Aylar geçtikçe sürekli iyiki Ömer Hocaya yaptırmışım diyorum 😊

Son düzenleme:
Merhaba adınıza çok sevindim. Memnun kalmışsınız. Benimde burun estetiğinde Nisan sonunda 8.ayım bitiyor. Burnundaki şişlikler indi artık yüzüme tam oturdu diyebilirim 😊 Dr Ömer bey çok doğal ve maşallah muntazam bir burun yaptı. Estetik olduğu anlaşılmıyor yani söylemesem kimse anlamaz. Hatta bazı kişiler ya nasıl bu kdr güzel ve doğal olabilir ki hiç mi doğumsal bir defect olmaz diyor🤭 hatta aynı sizin gibi iş yerimde 1 arkadaşım daha rhinoplasty yaptırdı o da çok memnun kaldı çok şükür 👍Ömer hoca bence Türkiye'de 1 numara. 👏Olmak isteyen herkese öneririm 😉 Ömer hocamın hoş sohbetine ilgisine alakasına sağlık. Aylar geçtikçe sürekli iyiki Ömer Hocaya yaptırmışım diyorum 😊

Ne kadara oldunuz acaba öğrenebilir miyim?

Merhabalar
20 agostos da kapalı burun estetigi oldum. Bugun tam 21.günum :) Ömer Beye tavsiye üzerine gittim. İyi kide onu seçtim. Önceden cok kemikli zor bir buruna sahiptim. Omer Bey sayesinde cok doğal ve yüzüme yakısır bir burnum oldu. Eger sizde burun estetiği düsünüyorsanız kesinlikle Ömer Bey'i kaçirmayin derim. Ben cok mutlu oldum. Ömer Bey ve asistanlarina çok tesekkür ediyorum tekrardan 🥰

Estetik cerrahlara olan fobimi yenmeme yardımcı olan, sıcak ve sempatik çalışanlarıyla kendimi rahat ve güvende hissettiren cıvıl cıvıl bir ekip… Üstelik fiyatları da gayet ideal. Ayrıca Ömer bey ile sohbet mükemmel ötesi 🌟🌟 Her şey için çok teşekkürler, yorumumu okuyan herkese tavsiye ediyorum.

Estetik cerrahlara olan fobimi yenmeme yardımcı olan, sıcak ve sempatik çalışanlarıyla kendimi rahat ve güvende hissettiren cıvıl cıvıl bir ekip… Üstelik fiyatları da gayet ideal. Ayrıca Ömer bey ile sohbet mükemmel ötesi 🌟🌟 Her şey için çok teşekkürler, yorumumu okuyan herkese tavsiye ediyorum.

varya şişirdiniz....

Back