• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

op.dr.oguz kiliç a ameliyat olanlar

sblest

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
17
1
6
Ankara
Merhaba arkadaslar oncelikle foruma cok tesekkur ederim.burada yazan arkadaslar sayesinde doktorumu buldum ve 3 hafta once ameliyat oldum

Merhaba arkadaslar oncelikle foruma cok tesekkur ederim.burada yazan arkadaslar sayesinde doktorumu buldum ve 3 hafta once ameliyat oldum

merhaba sblest, doktor Oğuz Kılıç bey' e nasıl ulaşabilirim, muayene ücreti var mı, birde ben 6 aydır emziriyorum gerçi şu anda kestim ama sorun olur mu acaba

merhaba sblest, doktor Oğuz Kılıç bey' e nasıl ulaşabilirim, muayene ücreti var mı, birde ben 6 aydır emziriyorum gerçi şu anda kestim ama sorun olur mu acaba

Mrb canim, tunali hilmide ozel klinigi var
Ozelden numarasini atabilirim sana :)) muayene ucreti yok sen randevu alip gorusmeye gidiyorsun sadece.orda calisan bir kiz var ona da yapmis :) ben kizin goguslerine baktiktan sonra karar verdim :)))) sut vermeyi kestiysen sorun olacagini dusunmuyorum sekerim:)) sen yine de doktora bir sor :) peki sarkman var mi?

Mrb canim, tunali hilmide ozel klinigi var
Ozelden numarasini atabilirim sana :)) muayene ucreti yok sen randevu alip gorusmeye gidiyorsun sadece.orda calisan bir kiz var ona da yapmis :) ben kizin goguslerine baktiktan sonra karar verdim :)))) sut vermeyi kestiysen sorun olacagini dusunmuyorum sekerim:)) sen yine de doktora bir sor :) peki sarkman var mi?

olur canim, senin icin sorun olmazsa goguslerinin fotosunu da gonderirmisin, cok az sarkma var umarim slikonla olur. artik bi karar vermem gerekiyor:)

olur canim, senin icin sorun olmazsa goguslerinin fotosunu da gonderirmisin, cok az sarkma var umarim slikonla olur. artik bi karar vermem gerekiyor:)

Gönderdim canim numarayi resmi de attim.sarkma cok szsa toparlamaya gerek sahane olur .sen bi git ordaki kizin kine de bak bi derimm ;))

Gönderdim canim numarayi resmi de attim.sarkma cok szsa toparlamaya gerek sahane olur .sen bi git ordaki kizin kine de bak bi derimm ;))

sblest teşekkür ederim. ben dün dr oğuz bey' le görüşmeye gittim. çok mütevazi ve sempatik bir doktor, muayene oldum, ameliyat için biraz daha beklememi söyledi;( , ama iyi haber sadece silikonla toparlanabilkeceğini söyledi;)

sblest teşekkür ederim. ben dün dr oğuz bey' le görüşmeye gittim. çok mütevazi ve sempatik bir doktor, muayene oldum, ameliyat için biraz daha beklememi söyledi;( , ama iyi haber sadece silikonla toparlanabilkeceğini söyledi;)
Canim en azindan diger doktorlar gibi degil gel hemen yapalım dememis cogu para icin yapiyor .. bence sen bekle bekle doktorumu dinle o birsey biliyordur ki bekle demistir. Toparlamadan yapilirsa izin o zaman olmaz :)) eee ne zaman yapilacakmis peki??, ayyy cok merak ediyorummmm nasil olacakkk

Canim en azindan diger doktorlar gibi degil gel hemen yapalım dememis cogu para icin yapiyor .. bence sen bekle bekle doktorumu dinle o birsey biliyordur ki bekle demistir. Toparlamadan yapilirsa izin o zaman olmaz :)) eee ne zaman yapilacakmis peki??, ayyy cok merak ediyorummmm nasil olacakkk.orda calisan kizin kini gordun mu ??? Ben bayilmistimmm:)) ama suan benimkilerde onunki gibi:))))

Öncelikle geçmiş olsun :) doktorundan memnun musun ne kadara yaptı? Kaç cc taktı biraz bilgi verir misin gece yatırdılar mı?

Gönderdim canim numarayi resmi de attim.sarkma cok szsa toparlamaya gerek sahane olur .sen bi git ordaki kizin kine de bak bi derimm :KK66:)

Merhaba, oguz bey e amelitatinizi yaptirmissiniz. Uzunda bir zaman olmus. Suanki memnuniyetinizi ogrenebilirmiyim? Bende martta silikon ameliyati olmayi dusunuyorum oguz beyle gorustum. Cok pozitif cok guven verdi. 10 gunden sonra tamamen normal hayatima donebilecegimi soyledi. 2,5 yasinda bir oglum var. Yani cok fazla dinlenme luksum yok. Sizin surecinizi ogrenebilirmiyim.

"ayturk, post: 31743519, member: 499785"]sblest teşekkür ederim. ben dün dr oğuz bey' le görüşmeye gittim. çok mütevazi ve sempatik bir doktor, muayene oldum, ameliyat için biraz daha beklememi söyledi;( , ama iyi haber sadece silikonla toparlanabilkeceğini söyledi:KK66:[/QUOTE]

merhaba. Silikon ameliyati olabildinizmi oguz beye. Bende martta olucam kismetse. Bilgi toplamaya calisiyorum.

Back