Op. Dr. Nur Dokuzeylül Güngör

BCO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
1
0
34
Selamlar,

Ben Şişli Memorial'da tüpbebek tedavisi gördüm ve sonuç pozitif oldu :) Fakat ben Maltepe'de oturuyorum anadolu yakasında gebelik sürecimi takip edecek bir doktor arayışındayım. Göztepe Mdeicalparkta Op.Dr.Nur Dokuzeylül Güngör'ü araştırdım özgeçmişi gayet iyi görünüyor. Fakat kendi hastası olan deneyimlemiş kişilerin de yorumunu almak isterim. Tavsiyeleriniz nedir paylaşırsanız sevinirim.

https://www.doktortakvimi.com/nur-dokuzeylul-gungor-2/kadin-hastaliklari-ve-dogum/kadikoy

Merhaba ben kendisinin hastasıyım tüp yaptık tuttu çok şükür Nur hanım sakin gerçekçi canayakın bi kadın işinde çok iyi yalnızca kariyerleri tüp tedavi üzerine olduğu için gebeliğin ilerleyen dönemlerinde size ilgisiz gelebilir tüp işleri için şiddetle öneririm. Medical park göztepeye gelirsek e reçete yazmazlar sistemleri para hedefli muayene olmadan hadi reçete yazmazlar anlarım ancak 80 tl gibi bi ücret ödersek yapabilirlermiş bu uygulamanın doktorla bi alakası yok belirteyim hemşireler söylüyor onlar da yönetimin kararlarını uyguluyor haliyle. Hastane yönetimi problemli pc leri çalışmaz provizyonda bekleriz vs ama nur hanım için tüp işleri için değer kardeşim ben şimdi başka doktorla da ilerliyorum normal kadın doğumcu

Merhaba Göztepe medikalpark hastanesi opt.dr tavsıye edeceğiniz bir doktor var mı bana Nur hanım dedıler suanda araştırıyorum acaba normal gebelık takıbı ıcın gıtmelımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…