sayın kadınlar kulübü üyeleri 2 ay oldu ben ameliyat olalı ...allaha şükür burnum iyi ama doktorum çok ilgisiz daha kontrole gidemedim adam yok ortalarda....siz siz olun ilgisiz bir doktora ameliyat olmayın
canım çok geç bir cevap oldu kusura bakma büyük ihtimal ameliyat olmuşsundur ilgisiz doktorun teki....parayı alana kadar herşey...ben konrollere bile gidemedim kendi kend,me iyileşmeyeçalışıyorum çok üzüldüm ama boşverdim artık
sayın kadınlar kulübü üyeleri 2 ay oldu ben ameliyat olalı ...allaha şükür burnum iyi ama doktorum çok ilgisiz daha kontrole gidemedim adam yok ortalarda....siz siz olun ilgisiz bir doktora ameliyat olmayın
3 yıl önce Nevzat beye ameliyat oldum sadece burnum değil hayatım değişti :) burnumu her gören çok beğeniyor, doğal zannediyordu. Kendime güvenim arttı, hayatımın aşkıyla tanıştım, nişanlıyken o da Nevzat beye ameliyat oldu. Geçtiğimiz ay evlendik. Bize çok uğurlu geldi. Eşim zor beğenir beynini yedi doktorun gece gündüz. Bıkmadan usanmadan ilgilendi. THY de ameliyat etmediği host ve hostes kalmadı sayemizde :) herkese öneririm hanımlar...
ben de nevzat beye ameliyat oldum şimdilik sonuçtan memnun değilim burnum aşırı geniş yapılmış 1.5 ay oldu ayrıca hala eğrilik var 3. ay kontrolümde tekrar gideceğim ve fotoğraf da yükleyeceğim.
Gençler burnum daha şişken ve oturmamış olduğu için fazla tepki vermisim önceki iletilerimde.silemedim de.şuan memnunum burnumdan fotoğraf da yuklerim biraz daha otursun da:)
Ben hiç tavsiye edemeyeceğim malesef oldukça ilgisiz buldum kendisini ve ameliyat olmaktan vazgeçtim .. Tavsiye üzerine başka bir Dr buldum arada dağlar kadar fark vardı .. Reklama girmesin diye Dr umu yazmayacağım . Reklama ihtiyacı da yok zatenama sonuç Nevzat beyi beğenmedim hem de hiç
Ben olmuştum Nevzat Demirbilek e hayatımın pişmanlığını yaşadım şimdi revizyon oldum tabiiki ona değil Allah'a yakın benden uzak olsun. İyi diyenler reklam yapıyordur çünkü berbat bir Dr.
3 yıl önce Nevzat beye ameliyat oldum sadece burnum değil hayatım değişti :) burnumu her gören çok beğeniyor, doğal zannediyordu. Kendime güvenim arttı, hayatımın aşkıyla tanıştım, nişanlıyken o da Nevzat beye ameliyat oldu. Geçtiğimiz ay evlendik. Bize çok uğurlu geldi. Eşim zor beğenir beynini yedi doktorun gece gündüz. Bıkmadan usanmadan ilgilendi. THY de ameliyat etmediği host ve hostes kalmadı sayemizde :) herkese öneririm hanımlar...