op.dr.murat kaan sözer

snood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
78
0
26
İzmir
arkadaşlar burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ve bursada murat kaan sözer e ameliyt yaptırmak istiyorum acaba murat beye burun amelytı yaptıran varmı ,varsa resim paylaşabilirlermi acaba?

Canım ben de merak ettim. Daha fazla fotoğraf görsek iyi olurdu. ! tane hastasının burnunu gördüm sayende gerçekten çok başarılı.

evet canım bende sevdim ufak tam istediğimz gibiydi,ama pek tanınan bi doktor değil herlde burda hiç hastasınada rastlamadım.

canım ben oldugum güne lanet ediyorum.burnumu mahvetti.burnumda bi dikiş izi kaldı ki sorma.hangi doktora gitsem düzelmez diyor ve bu doktor bu burnu nasıl bu hale getirmiş diyor,böle izi bırakmayı nası basarmış.hakkım helal olmasın.3 yıldır susuyorum ama tak etti artık yasal yollara basvurabilirim.ne cektigimi eşim biliyo,onunda psikolojisi bozuldu benim yüzümden.

canım resimlerin varmı görebilirmiyim şekil olarak ir sorun varmı peki ??

Merhaba bende bursadanım ameliyat olmak istiyorum ama karar veremiyorum oldunuzmu siz ameliyat?

Şu cüce hemşiresi meltemden çocuk yapıp o çocuğu da karısına doğurtan doktor mu ahahahha yaptığı estrtikler de berbat burnununzun düşmesini ya da tekrar tekrar kıırlmasını istiyorsanız yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…