Arkadaşlarım Merhaba , liposakşın yaptırmayı ciddi anlamda düşünüyorum ve bu anlamda doktor arayışı içindeyim.Ama çok fazla doktor var bu konuyla ilgili İzmirde kime güvenebilirim bilmiyorum,yarın gün içinde Op.Dr.Murat Ataseven ve Op.Dr.Bahadır Özkeskin e randevum var içime sinerse bu doktorlarla yapıcam bun operasyonu tanıyan bilen bu doktorlarimizi duyan hakkında fikri yorumu olan varsa nolur benimle paylaşsın
merhaba liposakşın yaptırmayı düşünüyorsan ben çok araştırdım yeni vazer liposakşın yaptırdım. lipoda en son yöntem vazer sakın normal liposakşına girme...ağrısız ve rahat bir yöntem tabii doktorumun da etkisi çok önemli Dr.FIRAT MİRZA ÇEVİRME tek geçeerrim..benim doktorum o da.bir araştır istersen..karın yağlarımından simitlerimden kurtuldum darısı başınıza:)
merhaba liposakşın yaptırmayı düşünüyorsan ben çok araştırdım yeni vazer liposakşın yaptırdım. lipoda en son yöntem vazer sakın normal liposakşına girme...ağrısız ve rahat bir yöntem tabii doktorumun da etkisi çok önemli Dr.FIRAT MİRZA ÇEVİRME tek geçeerrim..benim doktorum o da.bir araştır istersen..karın yağlarımından simitlerimden kurtuldum darısı başınıza:)
peki memnunmusunuz ?iz kaldımı acaba ilgili bir doktormu ayrıca istediğiniz gibi oldumu gerçi daha belli olmaz ama fikir olur belki ödeminiz varmı ? özür dilerim çok soru sordum ama ben çok ciddi düşünüyorum uzun zamandır tereddütlüyüm o yüzden :)
Canım ben memnun kaldım hiç korktuğum gibi olmadı bende senin gibi çok ciddi düşündüm,cumartesi görüştüm çarşamba ameliyata girdim o derece,bugün tam 2 hafta ödemi baya attım,bacaklarda cm olarak incelmem var,ben memnunum aklımda kalacağına yaptırdım,riski olmayan bir ameliyat sonuçta,izler geçmeye başladı bile,şu an kuruyor üstü tam iyileşince sivilce izi gibi kalacakmış