Mete Aksoy ,ferruh Bingül ,Nebil Bozdağ 3 de Etlik İhtisas hastanesinde çalışıyor aynı hastanede 2 si ile görüştüm. sadece Mete Aksoy kaldı acaba tanıyanınız yokmu?
hangisi daha başarılı...
Atilla Kurtayla (ANKARA ONEP)goruscem çarsamba gunu...3 dr.la gorustum Nebil Bozdoğan,Ferruh Bingül ve Mehmet Ketene...Ferruh Beyi eledim..Mehmet Ketene iyi gibi Nebil Bey de iyi gibi Çarşamba günü Onep le gorusuyum oyle karar vercem kafam çok karışık...
Adasu,sanırım Atiila Kurtay da o hastanede calışıyor yada oraya yakın biyerde..
Gerçekten çok iyi bir doktor gezdiğim tüm doktorlar arasında bence en iyisi .
Çokda Gerçekci konuşuyor.
Ben büyük ihtimal kararımı bu hocadan verecem.
Ameliyatları daha çok kapalı yapıyormuş ama benimki açıkda olabilirmiş.
Bence ameliyat olmadan önce Mete Aksoya bir gidin derim.
Ben rasgele netten buldum ama iykide gitmişim.
:)
Mete Bey Türk Lokumndan Bahsetti ve bir şey daha söyledi ama unuttum, birşey geliştirmiş Türk Lokumuna Ek olarak ,hatta Makale Yazmış bir ay içinde yayınlıyacakmış senin burnunuda bu yöntemle yaparız dedi.
Yani Nebil Bey gibi çok ilgili ve Bilgili bir hocaya benziyor.
Zaten ikiside aynı hastanede çalışıyormuş.
Etlik ihtitsas Hastanesinde.
Evet kataloğu var ordan öncesi ve sonrası resimleri hastalrın gösterdi.
Ama tasarım yapmıyor etik bulmadığını çünkü tasarımmın bir tahaddüd olduğunu söyledi ama çok güven verici ve iligiliydi hastane işlemlerini bile sekreteri değil kendi hallediyormuş.
Nedeni birebir kontak da olmak için ve ameliyat öncesi ve sonrası direk cebimi ara diyor.
Benle aracısız görüşki hem ben hemde sen verimli olabilelim dedi.
Git bir görüş ücretsiz zaten bişey kaybetmezsinki:)
Ha bide ameliyatları fazla sıcaklara bırakmayın dedi kime olursanız olun Temuuz ortalarına ve Ağustos sıcaklarına bırakmayın dedi.
Haziran çok iyi bir ay dedi.
İyleşme süreleriniz uzuyabilir sıcaklarda dedi.
Ya öylesine bişeye bakarken rastladım yazıya bi saattir şifremi hatırlamaya çalışıyorum ki okuyan eden varsa haberi olsun direk uzaklaşsın ben ameliyat oldum iki kere içine etti bıraktı şimdi rezil bi haldeyim üzerinden 10 yıl geçti sokağa çıkmak istemiyorum isteyen olursa resimleri yollarım zehir zıkkım olsun aldığı para