Op. Dr. Mehmet KARAKÜLAH

onu bılmıyorum ama ızmırde dusunursen op dr cenk tokat ı tavsıye ederım
doktorum cenk bey ve ıkı hafta once amelıyat oldum gayet memnunum.tavsıye ederim.

Son 5 yildir gogus kucultme ameliyati yaptirmak istiyordum ve karinima liposuction hep erteldim ama artik zamani geldi o kadar cok doktor arastirdim ki sonunda bir arkadasim Op. Dr. Mehmet KARAKÜLAH ameliyat olmus 3 yil once ve lipo yaptirmis ve cok memnun bende onun referansiyla mersine gidecegim birde arkadasimin olmasi da bir etken Birde mehmet bey SSk da benimde ameliyatim boyun agrisindan dolayi saglik sigortasi kapsamina girerse super olacak cunku maddi olarak ayni anda gogus kucultme ve lipo beni zorlar :KK43:(

Sen ne ameliyati oldun???

SSK da rahatsızlıktan dolayı sigorta kapsamına girmesi için ne yapmamız gerekiyor bir bilgin var mı ? bende olmak istiyorum ama maddi durum yok

SSK da rahatsızlıktan dolayı sigorta kapsamına girmesi için ne yapmamız gerekiyor bir bilgin var mı ? bende olmak istiyorum ama maddi durum yok

sen kucultmekmı ıstıyosun..kucultmek ısttıosan heyet raporu alacaksın hastaneye gıttıgınde onlar senı yonlendırır..

ben meme buyutme amelıyatı oldum..sen buyuklugunden sıkayetcı ben kucuklugunden :))

gizeml selam bende yakında bğyğtme ameliyatı olucamda sen kime ameliyat oldun, kaçlık silikon takıldı,sonrasında neler yaşadın canım anlatabilirmisin biraz kafanı şşirmediysem

Inan bilmiyorum bildigin tek sey sehirlerdeki DR la Anadoludaki Dr arasinda fiyat farki cok.Birde sigorta kapsaminda yaptursanda ameliyatini bir miktar bicak parasi altinda para oduyorsun diger sekilde ameliyat gunu nu cok uzak bir zamana veriyorlar

gizeml selam bende yakında bğyğtme ameliyatı olucamda sen kime ameliyat oldun, kaçlık silikon takıldı,sonrasında neler yaşadın canım anlatabilirmisin biraz kafanı şşirmediysem

canım ben amelıyatımı ızmırde cenk tokata oldum..benım meme dokum hıc olmadıgı ıcın yanı bıras cıkıntı dıyım 375 hıgh profıl yuvarlak sağa,350 hıgh profıl yuvarlak sola takıldı..norkozdan dolayı mide bulantısı kusma oldu kı o durumda bıle goguslerım cok acımadı..daha sonra guclu etkılı bı ıgneyle bulantıda gectı.benım tek derdım aclıktı oda mıde bulantısı gectıkten sonra yemek saatı gecmesıne ragmen yemek yolladılar..doktorum ve ekıbı gercekten cok ılgılıydı..özel gazı hastanesınde oldum amelıyatı.doktorum aynı zamanda ozel gazının doktoru..hastanenın konforuda cok gusel karsında plazma, yatak kumandalı..refakatcı ıcın yatak seklıne donusen koltukk hemsıreler cok ılgılı, kısacası hersey hastanın rahatı ıcın duzenlenmıs.
ben ılk dort gun yatarken ve kalkarken annem yardımcı oldu.bırası kas altında dıgerın kas ustunde daha doğal durması ıcın oyle yaptı.onun dısında agrım olmadı..1 haftanın sonunda sargılar cıktı ve sporcu sutyene ve masaj uygulamasına gectım..
pazartesı gunu tam 1 ay olacak bugunde kontrolum vardı hersey yolundaa..ben sıkıntı yasamadım protezlerım buyuk olmasına ragmen kı bunda doktorumun payı cok buyuk..
umarım sende ıstedıgın gusel gögüslere sahip olursun..
ole korkulacak bı amelıyat degıl bence..ben burun acılmadan burun damarrı acılarak sunızıt amelıyatı oldum..bakınca cok basıt gelıyo ama emın ol o bu amelıyattan daha zordu benım ıcın..benım soleyecekelrım bu kadar aklına takılan bısey olursa elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırım..

sen kucultmekmı ıstıyosun..kucultmek ısttıosan heyet raporu alacaksın hastaneye gıttıgınde onlar senı yonlendırır..

o heyet raporuyla ssk geçerli olan özel hastanede ücretsiz ameliyat etirebilir miyiz? sadece devlet hasanesinde mi geçerlidir?

o heyet raporuyla ssk geçerli olan özel hastanede ücretsiz ameliyat etirebilir miyiz? sadece devlet hasanesinde mi geçerlidir?

canım tam bı bılgım yok o konuda ben buyutme yaptırdıgım ıcın benımkını karsılamıyo..ben bı doktoruma sorayım sana yazarım tekrar..

onu bılmıyorum ama ızmırde dusunursen op dr cenk tokat ı tavsıye ederım
doktorum cenk bey ve ıkı hafta once amelıyat oldum gayet memnunum.tavsıye ederim.

Cnm özelden henüz msj atamıyorum saol ilgin için ben doktorunun ufuk bey olmadıgını anladım sadece ameliyat olan herkesin iyileşme sürecini merak ettiğimden yazmıştım

X