• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

op.dr.mahmut serden dinçler'e meme büyütme ameliyatı olan varmı ??

suddenly01

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
64
1
286
İstanbul
Herkese merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat yeni üye oldum..Meme büyütme ameliyatı için doktor araştırıyorum aranızda Op.dr.mahmut Serden Dinçler'e ameliyat olan varsa ve bilgi ve tecrubelerini paylaşırsa memnun olurum,şimdiden teşekkürler..

Canım benim çok yakın çocukluk arkadaşım kasım gibi Mahmut Dinçler'e göğüs büyütme yaptırdı ve çok memnun olduğunu söylüyor ona fiyat konusunda da yardımcı olmuş bilgin olsun

tatlım ben hakan öçsele ameliyat oldum mahmut bey ile birlikte çalışıyorlar hatta şanslı bir hasta olarak çift cerrah girdiler göğüs büyütme ameliyetıma gayet başarılı bir operasyon oldu .ameliyet sonrası kontrollerime bile hakan bey ile birlikte geliyo bence güvenli ellerdesin her iki doktoruma da çok güvendim ve inandım ben.....:3::3:

teşekkür ederim .fiyat 4000 tl verdim.hakan bey ile önceden de görüştüğüm için ücret konusunda kendi insiyatifini de kullandı tabi normal ücretinden daha düşük bir fiyatta anlaştık ;))):66::66:

tatlım ben hakan öçsele ameliyat oldum mahmut bey ile birlikte çalışıyorlar hatta şanslı bir hasta olarak çift cerrah girdiler göğüs büyütme ameliyetıma gayet başarılı bir operasyon oldu .ameliyet sonrası kontrollerime bile hakan bey ile birlikte geliyo bence güvenli ellerdesin her iki doktoruma da çok güvendim ve inandım ben.....:3::3:

Yanıtladığınız için teşekkürler arkadaşlar ama ben Op.Dr.Zekeriya Kul'da karar kıldım,bakalım hayırlısı olur inşallah..

Verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/428838-dr-mahmut-dincler-hasta-yorumlari-meme-estetigi.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X