Herkese mrb, bende burun ameliyatı olmadan önce burdan çok yorum okuyup baktım,benden sonra bakacak olan arkadaşlarada yardımcı olmak istediğim için yazıyorum.Benim sorunum burun kemiğimde eğrilik olması ve sol tarafımdan nefes alamıyor oluşumdu burnum tıkalı olduğu içinde sürekli bademcik problemi yaşıyordum yaşım ilerledikçe bu eğrilik daha da arttığı için artık beni iyice rahatsız etmeye başlamıştı araştırmaya başladım çünkü devlet hastanelerine bu konuda güvenemiyordum,burun önemli..heleki yüzümüzün ortasında.. çok hoca araştırdım fiyat aldım aklıma yatanlar hep istanbuldaydı derken bi arkadaşımın Op.Dr.İlhan Pekdemir’e ameliyat olduğunu öğrendim öve öve bitiremedi hemen baktım hakkında birtane bile olumsuz yorum yoktu, böyle olması içime iyice sinmişti hemen randevu aldım..Gidipte odasına girdiğimde daha ben anlatmadan benim için sorun olan şeyleri kendisi saydı:))güldüm.. ayni zamanda kemiğiminde hafif törpülenmesini istiyordum gün aldım ve çıktım, herşey bianda olup bitmişti:) derken ameliyat oldum ve benim hiç ağrım ve morluğum olmadı sadece ödem vardı oda birhafta ongün içinde geçti.. Şuan 7.ayımdayım ve çok memnunum, herkes burnumun çok güzel olduğunu söylüyor :) ayrıca o dönem gerek İlhan Bey gerekse asistanı Mahsun Bey çok ilgilenip takip ettiler, büyük sabır ve nezaketle yaklaştılar bu açıdanda çok şanslı olduğumu düşünüyorumBuradan da herkese tavsiye ediyorum.Sn.İlhan Pekdemir ve ekibinede sonsuz tşkler..
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Op.Dr. İlhan Pekdemire burun ameliyatı oldum
- Konu Sahibi ecocan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @op. dr. ilhan pekdemir