Op.dr.Hüseyin Altun

sarikayaeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
4
1
86
İstanbul
merhaba arkadaslar..kısa bir süre önce dr.hüseyin beye,yunus emre hastanesinde rinoplasti ameliyatı oldum.soruları tek tek yanıtlayan insanı tatmin eden cevapları ve hasta ile doktor arasında sagliklı bi iletisim kuran hekim.herkese tavsiye ediyorum.ilgilenenler benimle irtibata gecebibilir.operasyon öncesi ve sonrası hallerimi paylasabilirim..

merhaba dünde yazmıştım ama hata oldu sanırım.Hüseyin Bey ile yarın randevum var bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Anladığım kadarıyla doktordan memnunsun peki ameliyat sonrası nasıl geçti?Ağrın çok varmıydı alçı koyuldu mu ne kadar kaldı.Ne kadar süre sonra işe dönebilirim :)) Birde resimlerini gönderebilirsen çok sevinirim

tekrar merhaba
ben yeniyimde pek çıkamadım bu forumların içinden :)) ben bu yazdıklarıma cvp geldiğinde yine burdan mı bakıcam?yoksa ilgili bölüme aktarıldı demişsiniz ya o bölüme mi girip bakmam gerekiyor?

[selam,
bende yarın hüseyin beye muayene olmaya gidicem.burnumu gerçekten yaptırmam gerekiyor.kötü olmasından korkuyorum bu yüzden beni anlayabileceğini umuyorum. fotograflarını göremedim.görmem mümkün mü?
ben bu sitede yeniyim pek kullanmayı bilmiyorum.zahmet olmazsa özelden mesaj atman mümkün mü?
tşk.ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…