Op.Dr.Hasan Findik damla protez takiyor mu sadece yuvarlak mi?

Dun gece attigim mailin cevabi geldi arkadaslar : """Göğüs yapınız ve istekleriniz ön planda tutularak uygun şekil protez kullanılacaktır.Bunu da muayane ile karar vereceğim, daha önce de belirttiğim gibi."""
Her şey muayenede belli olacaktır tabiki.. Damla protez kullandığı hastaları muayenehanede görmüştüm. Ama protez şekline çok takılma,inan uygun yöntemle istenilen şekle gelecektir zaten gögüslerin. Tabi sabırlı olmalı ve bazı şeyleri zamana bırakmalısın.Bunu hazırlıklı olmalısın..

Neden bir başkasının fikri ile ameliyat yöntemi seçersiniz bilmem gidersin muayeneye nasıl bir şey istediğini anlatırsın üst kısmı hafif bombeli yada tamamen doğal inişli yan duruştan bahsediyorum ona göre Dr un önerir Dr seçimini de buna göre yapın mesela Hacettepe de herkese damla yapıyorlar elinde zaten protezler mevcut vs vs biz yuvarlak taktırdık dile yapay bi sonuç elde etmedik hatta bana fazla doğal geliyor yuvarlak kas altı olduğu için saten önceden meme dokum yoktu bu yüzden bütün Dr mar damla olmaz dediler kafana soru işareti kalmasın bunu muayenebede konuşursunuz.... bana hasan bey 325 cc kas altı taktı zaten damla gibi duruyo yani doğal inişli bir meme

Evet canim senin ben yandan bakinca damla sandim gercekten :) simdi damlaninda ultra hight i da ayni yuvarlak gibi bende bunu arkadasimda gordum :)
Bide seninkiler moderat plus hatirlarsam ondan damla gibi duruyor sanirim
Evet canım benimkiler moderate plus.ama doktorumun gösterdiği high profile olanlar da bence çok doğal ve güzeldi.yine damlayı andırıyorlardı.benimkilerin moderate plus olmasını eşim istedi:))yükseklik daha az olduğu için daha az dikkat çekeceklerini düşündü.belki daha da doğal görünmesine etkisi olmuş olabilir gerçekten.

Evet canım benimkiler moderate plus.ama doktorumun gösterdiği high profile olanlar da bence çok doğal ve güzeldi.yine damlayı andırıyorlardı.benimkilerin moderate plus olmasını eşim istedi:))yükseklik daha az olduğu için daha az dikkat çekeceklerini düşündü.belki daha da doğal görünmesine etkisi olmuş olabilir gerçekten.
evet seninkinin inişi damla gibi gerçektende.. mesela benim üstler daha şiş ama seninki daha doğal iniyor. damla isteyenler mod. plus kullanmalı diyebiliriz belki de..
bir de damla protez coh 3 ile yapılıyor. yani en sert malzeme ile.. bizimkiler ise coh. 1

evet seninkinin inişi damla gibi gerçektende.. mesela benim üstler daha şiş ama seninki daha doğal iniyor. damla isteyenler mod. plus kullanmalı diyebiliriz belki de..
bir de damla protez coh 3 ile yapılıyor. yani en sert malzeme ile.. bizimkiler ise coh. 1
Evet canım olabilir.benim bir de kendi dokum çok çok azdı ona rağmen belirgin bir geçiş olmadı.yuvarlak istememdeki bir sebepte dediğin gibi damlaya göre daha yumuşak olması.

Bana 8000.00 fiyat verildi . 2500.00 tl fark o_O
O hasan beyin fiyatı değil yanlışlık olmasın başka bir ilde başka bir Dr un ücreti ayrıca 8 bin iyi bir fiyat bana 9 verilmişti  :KK34: fiyatlar operasyona göre hastaya göre hastaneye göre planlamaya göre değişir o yüzden kıyaslamamak lazım diye düşünüyorum

Bu fiyat özel Hastanedeki fiyat değil! Tıp fakülteside yapılan bir ameliyat fiyatı. Tabiki devlet üniversite hastanelerinde fiyatlar çok dahanuygun özel doktorlara ve hastanelere göre.

Ben bi kaç arkadaşla konuştum özelle devletin fiyat farkı yok artık 5 in üstünde devlet dediler o yüzden sordum

Ben bi kaç arkadaşla konuştum özelle devletin fiyat farkı yok artık 5 in üstünde devlet dediler o yüzden sordum
Istanbulda Bogaziçi Tıp Merkezi'de özel bir hastane .Fiyatlarıda 5000-5500 gibi idi yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü buradaki doktorlar bu hastanede çalışıyor,ameliyatlarını bu hastanede yapıyor.Buda fiyatı düşürüyor. Normalde özelde artık 8000 den başlıyor meme büyütme ameliyatı.

Tesekkur ederim. Doktor beyi de seni de tebrik ediyorum sonuclar icin. Etkilendim...
Bende teşekkür ederim.. Istediğim sonuç tamda böyle idi hayal ettiğim gibi.. Büyüklük,şekil sonuç istediğim gibi oldu şükürler olsun.. Diğer tüm operasyonlarımdanda memnun kaldım. Umarım sizde çok mutlu olursunuz :KK66:

X