Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Bende Hamdi beye 17 ağustosda ameliyat olacağım yaptığı ameliyatların fotoğraflarını gösterdi gayet başarılı duruyor bakalım benimki nasıl olacak, ameliyat olanlar vs varsa lütfen yazsınlar
Ben oldum hayatımın hatasını yaptım. Eğri olan burnumu daha da eğdi ve göçertti. Nefes problemimde hiçbir düzelme olmadı. Sivilce gibi duran bir kıkırdak koydu. Tüm bunların üzerine zaten asla ona düzelttirmezdim ama o hatasını bile kabul etmedi. Kovar gibi konuştu, doktor olmayı hak etmeyen biri..
Ben oldum hayatımın hatasını yaptım. Eğri olan burnumu daha da eğdi ve göçertti. Nefes problemimde hiçbir düzelme olmadı. Sivilce gibi duran bir kıkırdak koydu. Tüm bunların üzerine zaten asla ona düzelttirmezdim ama o hatasını bile kabul etmedi. Kovar gibi konuştu, doktor olmayı hak etmeyen biri..
evet avicenna da. kesinlikle önermiyorum. hiç ilgilenmeyen, kontrole bile çağırmayan, hatasını önce kabul edip sonra çağırdığında ben öyle bir şey demedim diyen biri. Tekrar ameliyat olup aynı sıkıntıları yaşamak zorundayım.