• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

op.dr.hamdi ihtiyar ameliyat olan varmı ?

meyvevrnagac

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
14
7
6
36
Merhaba arkadaşlar Esenler avicannada Hamdi beye ameliyat olan varmı lütfen yardımcı olun İnternet den araştırdığımda hiç bir yorum bulamadım

Merhaba arkadaşlar Esenler avicannada Hamdi beye ameliyat olan varmı lütfen yardımcı olun İnternet den araştırdığımda hiç bir yorum bulamadım

Merhaba. Bende Hamdi beye 17 ağustosda ameliyat olacağım yaptığı ameliyatların fotoğraflarını gösterdi gayet başarılı duruyor bakalım benimki nasıl olacak, ameliyat olanlar vs varsa lütfen yazsınlar

Ben oldum hayatımın hatasını yaptım. Eğri olan burnumu daha da eğdi ve göçertti. Nefes problemimde hiçbir düzelme olmadı. Sivilce gibi duran bir kıkırdak koydu. Tüm bunların üzerine zaten asla ona düzelttirmezdim ama o hatasını bile kabul etmedi. Kovar gibi konuştu, doktor olmayı hak etmeyen biri..

Ben oldum hayatımın hatasını yaptım. Eğri olan burnumu daha da eğdi ve göçertti. Nefes problemimde hiçbir düzelme olmadı. Sivilce gibi duran bir kıkırdak koydu. Tüm bunların üzerine zaten asla ona düzelttirmezdim ama o hatasını bile kabul etmedi. Kovar gibi konuştu, doktor olmayı hak etmeyen biri..
merhaba, esenler hayat hastanesi'nde mi olmuştunuz acaba?

evet avicenna da. kesinlikle önermiyorum. hiç ilgilenmeyen, kontrole bile çağırmayan, hatasını önce kabul edip sonra çağırdığında ben öyle bir şey demedim diyen biri. Tekrar ameliyat olup aynı sıkıntıları yaşamak zorundayım.

Back