Op.Dr.Engin Erkal

feuerda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
1
0
36
Oncelikle herkese merhaba,

Cok yakin zamanda burun ameliyati olmus biri olarak memnuniyetimi ve tecrubelerimi paylasmak icin bu yaziyi yaziyorum.
Yillardir nefes almakta problem yasayan biriydim.ozellikle geceleri burnum tamamen tikandigi icin agzim acik uyuyor ve sik sik bademcik enfeksiyonu geciriyordum.Dogal olarak gittigim her doktor burnumda deviasyon yani burun kemiginde egrilik oldugu icin acilen ameliyat olmam gerektigini soyluyordu.Yillarca korkumdan ve guvenemedigimden ameliyati erteledim.Tabi Engin Erkal ile ilgli olumlu yorumlar duyana kadar.Cunku en buyuk korkum ameliyat olduktan sonra nefes problemimin devam etmeseydi.Engin beyin calistigi hastaneden randevu aldim ve ilk gorusmede kendisine guvendim. Estetik konusunda ise zaten uygun olan seklin ne olacagini anlatiyor ve gorsellestiriyor.Sonuc olarak ameliyat oldum.Ameliyatim basari ile sonuclandi.En korktugum morluk ve acilari yasamadim.3 gun sonra toparlanmis haldeydim.Tam bir hafta sonra gayet eski halime gelmistim.Tabi zamanla atilacak odemler mevcuttu o ayri.Silikonlarin ciktigi andan itibaren cok rahat nefes aliyorum.Estetik konusuna gelince bu kadar guzel bir burnum olacagini hayal edemmemitstim.Engin bey hem basarili bir kbb uzmani hem de estetigi basariyla yapan bir doktor.Gonul rahatligi ve tum samimiyetimle ameliyat olmayi dusunenlere tavsiye ediyorum,

Ve bastada da belirttigim gibi bu yaziyi kendisinden cok memnun kaldigim icin yaziyorum.

Nerde ve ne zaman ameliyat oldunuz? Mümkünse fotoğraf yükleyebilir misiniz ?

merhaba doktorun Antalya da dimi?, bende antalyada yaşıyorum ve benimde seninki kadar olmasa da eğrilik var ve tıkanıklık oluyor bir tarafında..
bir de kemerli bi yapısı var. estetik açısından da seni mutlu ettiyse ne ala çok sevindim.
ne kadar mal oldu sana bu ameliyat?
eski ve yeni foto paylaşır mısın

Öncelikle merhabalar sitede yeniyim. Bende tam 17 gün önce kemik eğriliği ve burun ucu kaldırma ameliyatı oldum. Engin bey yaptı ameliyatı 10.günde sıfır morluk sıfır şişlik vardı bende şuan çok rahatım aslında benim çok fazla değildi eğrilik orta derecede olduğunu söyledi. Engin bey çok güven veren çok içten bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. gözü kapalı güvenebilirsiniz. 4000 lira ameliyat ücreti oluyor 203 lira da tomografi ve kan tetkikleri ameliyat öncesi yaklaşık 4500 e mal oluyor.

Eklentiler

• image.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 862
  • image.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 1.203

Çok güzel görünüyor Arkadaşım geçmiş olsun..
fiyat yüksekmiş ya burda biri yazmıştı aynı dr.a 2600 tlye olmuş.. içine sindiyse ve sağlık sıkıntısı yaşatmadıysa şuanki hali süper..
Bende antalyada yaşıyorum ama ah birde cesaret gelse...

Merhabalar kızlar bende aynı dertlerden muzdaribim nefes alamıyorum.doktora gittim kıkırdağın eğri sinüslerine de müdahale edicez burnunu da küçültelim Dedi fakat gram güven vermedi.Engin bey Antalya'da hangi hastanede ?birde gerçekten ameliyatı olmayı cok istiyorum fakat doktorların ilgisizliğinden bahsediyorlar.rica etsem ameliyattan sonraki sürecini de anlatabilir misiniz?
Simdiden teşekkür ederim

Merhabalar kimse bişey demedi ama ben gidip yine Engin beye ameliyat oldum.5.günüm çok Mutlu ve memnunum.ameliyattan sonra en önemli sey doktorun tavrıymış ve Engin bey gerçekten dünyanın en iyi doktoru diyebilirim:) değişimleri tekrar haber veririm

merhaba sizden resim istesem

Kimse cevap vermemiş:)) arkadaşım geçmiş olsun,bende 10kasımda oldum engin hocaya gerçekten çok iyi bir insan,işini saygıyla ve sevgiyle yapan nadir bir insan. Çok memnun kaldım kendisinden. Şuan nasılsın ödemler için naptın?

Teşekkür Ederim arkadaşım.bende hala çok memnunum.ödemlere buz bastım sürekli.izler için de contractubex kullanıyorum.şuan için her gören cok begeniyo:)

Teşekkür Ederim arkadaşım.bende hala çok memnunum.ödemlere buz bastım sürekli.izler için de contractubex kullanıyorum.şuan için her gören cok begeniyo:)

K kayisimarmelati şuan kaçıncı günündesin ? Brnim gözpınarlarım hemen alt bölümü resmen dokununca içinde bişiler varmış gibi ödem dolu,burnumun sırtı da tabi bide acıyo da.. Engin bey buz bas falan demedi ama bitki çayımı içsem acaba dedim o da içebilirsin dedi. Krem de vermedi dikişler var bende ama bepantene kullanıyorum bazen yumuşaması için bide sefiyol sprey.. Tam olarak ne zaman geçcek bu gerginlik

Atkadaslar engin beye ameliyat olanlar resim yuklerlerse veya bana ozelden gonderirse cok memnun olurum. Tesekkurler.

Merhaba arkadaşlar

12 gün önce Engin Erkala burun ameliyatı oldum. Tek kelimeyle harika bir doktor! Özel olarak konu açıp uzunca bilgilendirme yapacağım biraz daha zaman geçsin, foroğraf da koyarım ama şimdiden en azından buraya yazmak istedim.... Hiç vakit kaybetmeyin randevunuzu alın! Açık teknik yapıyor fakat bütün yapıları bozmadan kaldırıp kıkırdağa dokunuyor, let down tekniğiyle gerekli yerde ultrasonik cihazı kullanıyor. Kapalı teknik kadar az dokuya zarar veriyor! 4. günden itibaren şişlik mişlik kalmadı. 7. gün bütün morluklar silindi! Açık teknikle olmanızı öneririm zaten burun ucuna daha iyi şekil verebiliyor doktorlar kapalıda burun ucu dümdüz çizgi şeklinde sincap gibi doğallıktan uzak birşey oluyo, hem açıkta doktor buruna daha hakim... Engin beyin kendi tekniğiyle açık rinoplasti artık hiç destrüktif değil! soruları olan olursa yanıt verebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…