• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Emre Güvercin

Elifinis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhabalar

2 ay önce Emre Hocama Preserve meme büyütme ameliyatı oldum. Hayatımda ki en konforlu süreçlerden birini yaşadım. Hocam inanılmaz yardımcı oldu kafamda ki her soruyu tek tek pes etmeden cevapladı. Kafamda çok fazla soru işareti olduğu ve ameliyatımı olmaya çok zor karar verdiğim için yardımcı olmak adına yazıyorum.
Deneyimlerim kadar her türlü sorularınızı yanıtlayabilirim

Merhabalar

2 ay önce Emre Hocama Preserve meme büyütme ameliyatı oldum. Hayatımda ki en konforlu süreçlerden birini yaşadım. Hocam inanılmaz yardımcı oldu kafamda ki her soruyu tek tek pes etmeden cevapladı. Kafamda çok fazla soru işareti olduğu ve ameliyatımı olmaya çok zor karar verdiğim için yardımcı olmak adına yazıyorum.
Deneyimlerim kadar her türlü sorularınızı yanıtlayabilirim

Merhaba, meme büyütme ameliyatlarından çok korktuğum ve maliyetli de bulduğum için hep içimde kalmıştır . Ama bugün Mia ve preserve diye biseye rastladım ilk kez instagramda. Verdiği hissiyat dokunma duyusu emzirme veya uzun süreli kullanımla alakalı bilgi paylaşabilir misiniz? Bir de fiyat olarak ne ödediniz acaba?

Back
X