• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Elvan Yüksel

edaeat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
88
28
18
27
Herkese merhaba burun estetiği için doktor araştırması yapıyorum şimdi de Elvan Yüksel’e rast geldim doktor hakkında fikri olan var mı arkadaşlar

Fotoğraf paylaşan bir arkadas vardı memnun olmayan bir de birkaç kişi hatta çok kişi var nedense memnun değil kimse vallahi güvendiğiniz insanlara ameliyat olun ne oldugu kim oldugu belli olmayan insanlara yüzünüzü emanet etmeyin

Ben 2 ay önce ameliyat oldum inanılmaz memnunum işinin ehli bir doktor ve çok ilgili. Memnun olmayanlar neye göre yazmış şaşırdım doğrusu. 2 hafta önce de kuzenim burun estetiği oldu benim tavsiyemle ve onun sonucu da çok başarılı
Herkese merhaba burun estetiği için doktor araştırması yapıyorum şimdi de Elvan Yüksel’e rast geldim doktor hakkında fikri olan var mı arkadaşlar

Ben 2 ay önce ameliyat oldum inanılmaz memnunum işinin ehli bir doktor ve çok ilgili. Memnun olmayanlar neye göre yazmış şaşırdım doğrusu. 2 hafta önce de kuzenim burun estetiği oldu benim tavsiyemle ve onun sonucu da çok başarılı
Ne kadara oldunuz acaba

6ay once oldum,insanligi sifir,cok maddiyatci birisi,ameliyattan sonra asla sallamiyor,iki arkadasima bu huyunu soylememe ragmen oldu burnumu begendikleri için,birininki benimki gibi guzel yaptı,digerin kötü degil ama basarilida diyemem.

6ay once oldum,insanligi sifir,cok maddiyatci birisi,ameliyattan sonra asla sallamiyor,iki arkadasima bu huyunu soylememe ragmen oldu burnumu begendikleri için,birininki benimki gibi guzel yaptı,digerin kötü degil ama basarilida diyemem.
Sunuda ekleyim uyarmama ragmen giden arkadaslarimada ameliyat sonrasi ilgi sıfırdi, umrunda olmuyorsunuz çünkü.

merhaba bana özelden fotoğraf atar mısınız bende bayadır doktor arıyorum ınstagramdan gördüm fotoları ama sizinkinide görmek istiyorum sakıncası yoksa birde siz ne kadara oldunuz

Resim gönderebilir misiniz

Ben 45 gün önce ameliyat oldum Elvan Hocamıza. Çok problemli ve kalın ciltli bir cilt yapım vardı. Birçok doktor gezdim burnum için fakat ameliyat olmak için emin olamamıştım ta ki Elvan Hocamla karşılaşana kadar. İlk randevumuzdan itibaren aklımda tek bir soru kalmadı ve gönül rahatlığıyla ameliyat olmaya karar verdim. Hocamız hem çok ilgili hem de çok sıcakkanlı ve samimi. Kötü yorum yapanların kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Gerçekten sıfır egosuyla çok başarılı, tecrübeli aynı zamanda 'hastasının isteklerini çok dikkate alarak' bir yol çizen değerli bir doktordur. Elvan Hoca gibi bir doktorla karşılaştığım için şanslı hissediyorum. Ameliyattan sonra yıllardır rahat nefes alamıyormuşum dedim, istediğimden daha güzel ve yüzüme çok yakışan bir burnum oldu. Burnumla aşk yaşıyorum. Aynı zamanda eskiden çene hattımı da beğenmiyordum fakat öyle güzel burun yaptı ki şu an çenem tombik yanaklarım bile beni rahatsız etmiyor. Ki ben çok takıntılı biriyim. Buna rağmen kusursuz bir burnum olduğunu düşünüyorum. Kim görse doktorumu soruyor.

Merhaba bende Elvan hocaya iki ay önce burun ameliyatı oldum kötü yorumları şaşkınlıkla okudum gayet ilgili bir hoca daha öncesinde iki arkadaşım Elvan hoca ya yaptırdı onların da gayet güzel sağlıklı burunları var ve benim de gayet sağlıklı ve estetik olarakta gayet başarılı bir burnum var Elvan hoca dışında başka bir doktorda düşünmedim ve iyi ki ona yaptırmışım çok emnunum işinde çok başarılı bir hoca böyle kötü yorumlar yapanların farklı bir amaç taşıdığını düşünüyorum.

Fotoğraf paylaşan bir arkadas vardı memnun olmayan bir de birkaç kişi hatta çok kişi var nedense memnun değil kimse vallahi güvendiğiniz insanlara ameliyat olun ne oldugu kim oldugu belli olmayan insanlara yüzünüzü emanet etmeyin
Aksine çok memnunum 3 ay oldu olalı harika bir ameliyat ve ağrısız iyileşme süreci atlattım bazı yorumlarda paraci ve ameliyattan sonra ilgilenmeme yazmışlar ben asla böyle biraey yaşamadım yine aksine ameliyattan önce de sonra da hemşiresi her daim arayip takip ettiler Elvan beyde her gittiğimde sorularıma beni tatmin ederek cevap veriyor ve etrafımda görenler de çok beğeniyor benden sonra eltimde oldu o da çok memnun parası da piyasaya göre gayet memnun ucuza kaçıp pişman olan çok arkadaşım var iiki karşıma Elvan bey çıkmış 🙏

Ben hiç memnun değilim arkadaşlar hayatımda yaptığım en büyük geri dönüşü olmayan pişmanlıklardan biri.

Merhaba bende Elvan hocaya iki ay önce burun ameliyatı oldum kötü yorumları şaşkınlıkla okudum gayet ilgili bir hoca daha öncesinde iki arkadaşım Elvan hoca ya yaptırdı onların da gayet güzel sağlıklı burunları var ve benim de gayet sağlıklı ve estetik olarakta gayet başarılı bir burnum var Elvan hoca dışında başka bir doktorda düşünmedim ve iyi ki ona yaptırmışım çok emnunum işinde çok başarılı bir hoca böyle kötü yorumlar yapanların farklı bir amaç taşıdığını düşünüyorum.
Ben memnun değilim herkes memnun olcak diye bi kaide yok,nasıl farklı bi amaç olabilir?aynaya baktıkça sınırlerım havaya zıplıyor hem ıstedıgım sekılde bır burun olmadı benı dınlememıs anlamamıs demekkı hemde burun kanadıma attığı dikişlerle burun kanadımın teki yarık gibi duruyor o kadar eşitsizki kendısıne gore bu bı sorun değil.Ben buna göre şöyle bi yorum yapıyorum hastalarla ilişkisi sıfır.O kdr mesaj attım ıstedıgım burunu soyledım amelıyat oncesı tarıf ettım ettiğim tarif şu tamamen doğal olsun ıfadem degısmesın burnumda çok oynama olmasın nefes sıkıntım ortadan kalksn.O kdr pişmanımki,hayatımda kendime yaptığım en kötü şeylerden biri,keşke zamanı geriye alabilsek.

Aksine çok memnunum 3 ay oldu olalı harika bir ameliyat ve ağrısız iyileşme süreci atlattım bazı yorumlarda paraci ve ameliyattan sonra ilgilenmeme yazmışlar ben asla böyle biraey yaşamadım yine aksine ameliyattan önce de sonra da hemşiresi her daim arayip takip ettiler Elvan beyde her gittiğimde sorularıma beni tatmin ederek cevap veriyor ve etrafımda görenler de çok beğeniyor benden sonra eltimde oldu o da çok memnun parası da piyasaya göre gayet memnun ucuza kaçıp pişman olan çok arkadaşım var iiki karşıma Elvan bey çıkmış 🙏
bende elvan hocaya olmayi dusunuyorum ama yorumlar aklimi cok karistirdi ozelden fotograf atabilir misiniz

Evet çok haklsiiniz ben de çok pişmanım hiç güzel burun yapamadı aklınız varsa gitmeyin derim hemsiresi ve sekreteri de hiç ilgili değil insanlara kiskanclikla bakıyorlar elvan bey desen sallamıyor bile tavsiye etmem burnum şuan acayip sınırımı bozuyo verdiğiniz paraya yazık olur

Ben de hiç memnun değilim işini sadece gösteriş olarak yapıyor umursamaz bi tavrı var yaptıracak olanlar bence dr elvan yukselin kapısınin önünden bile geçmeyin derim

Back