op. dr. Elif Seda Keskin Meme Ameliyatı

UnzileColak

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
192
73
41
Merhaba ben 29.12.2017 buyutme ameliyatı oldum.çok kuçuk yastan beri hayalini kurdugum bir seydi asla cesaret edemiyordum.burda da arkadaşlarla birbirimize çok destek olduk bilgilendik.onceki uyeliğim uzi sonra unzilecolak olarak yıllarca okudum öğrendim.
şuan çok mutluyum bu kadar beklememe gerek yokmuş.Bu sureç hakkında bilgi almak isteyenlere seve seve yardımcı olurum

merhaba bende dr elif seda hanıma muane oldum bende yaptıracagım konu hakkında yardımcı olurmusun

Merhaba memnunmusunuz ve ne kadar ücret ödediniz bilgilendirir misiniz?

merhaba ben de Elif Hanıma meme büyütme ameliyatı oldum. ozaman kırşehirdeydi 2 sene önce..şimdi sanırım İstanbulda..
hastaneye 1500 tl ödedik ancak protezleri ayrıca kendimiz aldık.protez markasına göre 500 dolardan 1000 dolara kadar vardı.ben yaklaşık 780 dolar civarı bir rakam ödemiştim.şu anki maaliyeti bilemiyorum.
maaliyet bir yana memnunmusunuz derseniz açıkçası çok memnunum iyki yaptırmışım sütyensiz gezmek süper

Hangi marka protez takıldı size?

Düşünceniz:
Bir çok özel hastanenin doktoruna gidip muayene olduktan sonra en son Elif hanımla görüştüm. Benim devlet hastanesi doktorlarına karşı ön yargımı kıran ameliyat öncesi ve sonrasında sürekli ilgilenen ve hala aylar geçmesine rağmen sorularımı yanıtsız bırakmayan çok ilgili bir doktor hiç bu kadar kendimi şanslı hissettiğim bir doktorum olmadı bütün korkularımı yok etti herkes gözü kapalı güvenebilir. Canım doktorum iyi ki sizi tanımışım..

Hiç pişman olmadım ve şimdiye kadar ertelememde varmış bir hayır diyorum iyi ki Elif hanımla tanıştım ve bu ameliyatı oldum. Özgüven tavan 2 ay olacak ameliyat olalı ve iyi ki de yaptırmışım..

Hiç pişman olmadım ve şimdiye kadar ertelememde varmış bir hayır diyorum iyi ki Elif hanımla tanıştım ve bu ameliyatı oldum. Özgüven tavan 2 ay olacak ameliyat olalı ve iyi ki de yaptırmışım..
Memnun kalmanıza çok sevindim. Bende ameliyat olmayı düşünüyorum Elif hanıma size hangi marka protez takıldı ne kadar ödediniz toplamda cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…