Op. Dr. Çiğdem Tezcan hakkında düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

ferize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
9
0
0
Eskişehir
Çiğdem Hanım'a vajinismus tedavisi için başvurmayı düşünüyorum. Daha önce tedavi olanlar düşüncelerini paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim tedavimi Çiğdem hanım gerçekleştirdi.Kesinlikle doğru yeri bulmuşsun ,hiç düşünmeden ve ertelemeden tedavine başlamanı öneririm.Zaten görüşmeye gidince bana hak vereceksin.

Merhaba, benim tedavimi Çiğdem hanım gerçekleştirdi.Kesinlikle doğru yeri bulmuşsun ,hiç düşünmeden ve ertelemeden tedavine başlamanı öneririm.Zaten görüşmeye gidince bana hak vereceksin.

arkadaşlar bende çiğdem hanıma gitmeyi düşünüyorum vajinismus için yardımlarınızı ve yorumlarınızı istiyorum.

Allah rızası için banada yardim edin çok kOtü durumdayim çigdem hanima gitmek istiyorum nasil biri. ben zaten piskiyatriye gittim egzersiz verdi ama yapamiyorim nasil bir yol gösteriyor

Allah rızası için banada yardim edin çok kOtü durumdayim çigdem hanima gitmek istiyorum nasil biri. ben zaten piskiyatriye gittim egzersiz verdi ama yapamiyorim nasil bir yol gösteriyor

Çiğdem hanım son derece anlayışlı,güler yüzlü ve size bir abla gibi davranıyor.Kesinlikle tavsiye ederim, boşe vakit geçirmeyin.

Çiğdem hanım son derece anlayışlı,güler yüzlü ve size bir abla gibi davranıyor.Kesinlikle tavsiye ederim, boşe vakit geçirmeyin.

mrb arkadaşım. aynı dertten muzdaribim, tedavi sürecinde ne gibi yöntemler uygulanıyo biraz anlatabilirmisin rica etsem. bende gitmek istiyorum ancak biraz tereddütlüyüm. ve tedavi ücretleri çok fazlamı? bazı sitelerde 4000tl civarı yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…