K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 13 Mart 2015 Konu Sahibi kkarems #1 Merhabalar,doktor hakkında bilgi sahibi ,ameliyat olan var mı acaba? Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Merhabalar,doktor hakkında bilgi sahibi ,ameliyat olan var mı acaba? Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkürler.
S spacecake Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 24 0 34 13 Mart 2015 Konu Sahibi kkarems #2 arkadaşımın arkadaşı olmuş o doktora ameliyat çok önermiyor diye biliyorum estetik olmamış ama nefes alamıyormuş hala
arkadaşımın arkadaşı olmuş o doktora ameliyat çok önermiyor diye biliyorum estetik olmamış ama nefes alamıyormuş hala
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 13 Mart 2015 Konu Sahibi kkarems #3 Benim burnum yamuk ve kemik var muane oldum ameliyat dedi bu yüzden danışmak istedim.Demek önemsemiyor ...
Benim burnum yamuk ve kemik var muane oldum ameliyat dedi bu yüzden danışmak istedim.Demek önemsemiyor ...
S spacecake Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 24 0 34 14 Mart 2015 Konu Sahibi kkarems #4 doktorla konuş bence sonuçta kişiden kişiye göre değişen bir durum
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 15 Mart 2015 Konu Sahibi kkarems #5 Dr.Murat Sarı'nın namını çok duydum.Kendi polikinliğinden sıra alamıyorum.İstanbul dışında olduğum içinde bilmeden gidemiyorum...Ofisini ya da özel polikinliğini de internetten bulamıyorum..İyice çıkmaza girdim.
Dr.Murat Sarı'nın namını çok duydum.Kendi polikinliğinden sıra alamıyorum.İstanbul dışında olduğum içinde bilmeden gidemiyorum...Ofisini ya da özel polikinliğini de internetten bulamıyorum..İyice çıkmaza girdim.