Op. Dr. Bülent Koç'a Ameliyat Olanlar

cfd_eng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
50
12
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ve doktor arayışındayım. Özellikle piezo cerrahisi uygulaması yapan doktorlara bakıyorum ve Bülent Koç'a denk geldim birkaç kez. Ancak instagram dışında hastaları hakkında bilgi edinemiyorum. Daha önce Bülent Bey'e ameliyat olmuş ya da çevresinde hakkında olumlu olumsuz herhangi bir duyum alan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler

Çekiç ile kırma veya törpüleme yerine ultrasonik ses dalgaları ile şekil veren bir cihaz ile yapılıyormuş. Şekil açısından daha milimetrik yapıldığı söyleniyor. Önceki uygulamalara göre morarma şişlik pek olmuyor daha çabuk iyileşme süresi gözleniyormuş. İnstagramda bunu yapan doktorların hastaları ile daha önce diğer türlü olan arkdaşlarımı karşılaştırdım morluk aşaması falan oldukça farklı

Konunun üzerinden uzun zamanı geçmiş ama ben Septum deviyasyonu ameliyatı oldum. Bülent Koç yaptı ameliyatımı. Çok çabuk iyileştim. Hiç bir komplikasyon yaşamadım. Sağolsun çok ilgilendi.
İki günde iyileşmiştim herkes şaşırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…