Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ben foto göremiyorum albümde görmek daha kolay oluyor beceremiyorum galiba

demothynin albümünde bende göremiyor resim, ama eski sayfalara baksan iki tane resimleri var. yada google'da emre ilhan yaz, hemen ilk sayfada siyah beyaz resimi cikiyo demothynin

kızlar 1 ayın içinde çektiğim farklı günlerdeki resimlerimi yükledim yorumlarınızı bekliyorum :87:

burdanda yazıyım çook güzel olmuş..yaaa bende bir an önce ameliyat olmak istiyorum amaa

tşk ederim canım .daha 1.ci ayım oturmasını beklıyorum.inşallah gittikçe daha çok mennun kalırım. ben biraz takıntılıyım emre beyi herkese tavsiye ediyorum. burun estetiği olmak isteyenler gidin yagri sende inşallah mennun kalırsın canım. ne zaman düşünüyorsun.

çok heyecanlı anlar :))
görüşmeni ve tasarımını yaz bize olur mu? memnun kalcak mısın bakalım -ki kalmaman imkansız:)-
bekliyoruz

ayy ne güzel :) bol sanslar dilerim sana!

arkadaşlar merhaba.şuanda hastanedeyim.aslında dün akşam girecektim burayada hemşire hanım internet bağlantısı yok dedi.azönce bi şansımı deneyeyim dedim.meğer varmış.sevindim yani:))sıramı bekliyorum şimdi heyecanla.dr.Bey ameliyatta.1-2 gibide beni alacak Allahın izniyle.

Görüşmem güzel geçti.Dr.Bey le görüşmemle buradan aldığım izlenimler aynı paralellikte gitti.Çok aktif,heyecanlı,dinamik bir dr.Enerjisine şaşırdım doğrusu:)işini seviyor ve biliyor izlenimi uyandırdı bende.

birçok hastasını gördüm yeni olan ve daha önce olmuş olan.hepside güzel görünüyordu.biz burada hep bayanları gördük ama gördüğüm hastaların neredeyse yarısı erkekti:)ve yüzlerine çok yakışmıştı.

Bana gelince anlattı neler olabileceğini bilgilendirdi.kıkırdağımın az olduğu için kulaktan alabileceğini söyledi.eğriliğim benim bildiğimden daha fazlaymış.burun içi sıkıntıda öyle.tasarım yaptık.tasarımı fazla önemsememeye çalışıyorum.hasta fotolarından gördüğüm gerçek sonuç tasarımdan çok daha iyi görünüyordu.Emre Beye güveniyorum.endişe etmemeye çalışıyorum.rahat sayılırım.

burnun bugünlerde biraz daha açık gibi nefes alabiliyorum sanki.bu beni mutlu ederken Emre Bey bana sen şuanda nefes almıyorsun dedi.Buda beni umutlandırdı.Nefes alabileceğimden daha umutluyum şu an.

benden şimdilik bu kadar.çok beklersem gelirim belki yine.buradan çok faydalandım.biri birşey yazsada dahada faydalansam diye çok baktım.o yüzden bu süreci yaşamakta olan biri olarak faydalı olmak isterim.

bana şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin olur mu:))

Buarada Bensenbeni görme ve tanışma fırsatı buldum.Çok iyi bir sonuç almış bence.Ablacım çok beğendim burnunuda çenenide.benim öyle olsa bende çok mutlu olurum inan.başarılı görünüyordu:))

ay ne heyecanli :)
sana bol sans diliyorum, insallah hersey istedigin gibi olur!
dualarim seninle

ben de iyi şanslar diliyorum..
umarım sen de benim gibi çok rahat geçirirsin.
iyi haberlerini bekliyoruz...

inşallah iyi sonuçlarla geri dönersin,ameliyatın genel mi? burnunla mutlu olursun darısı bizlere ve ameliyat olacak herkese......

erdemilk72 heyecanını paylaşıyıyoruuum umarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin şimdiden geçmiş olsun:) uyuyup uyanıcaksın ve hersey çok güzel olucakk..

bol sans canim,off ne cesaret ama....bende o cesaret yok artik.ameliyati düsünmek bile dizlerimi titretiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…