Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Tesekkurler arkadaslar cevaplar icin.
Simavi 22 .gun evde kalsam ben cidden bunalima girerim sen cok sabirlisin masallah hafta ici 2 gun cikmiyorum hafta sonue simin basini yiyorum bunaldim nefes alamiyorum diye
22.Gun dayanamam ben sezerya dogum yaptim hastane cikisi mother care magazasina gittim kiya fet almak icin kolumda hastae bandi ,kucagimda bebekle.Anlasilan 2-3 gun yatarim esim geldiginde ise dikkatli olmak sartiyla yemege hafif disari cikarim Esim bensiz turkiye'de gezemez turkce bilmiyor esimin gelisini ameliyattan 1 hafta sonraya ayarlarsam azda ols abir kac yere gideriz sanirim .Umairm yani :) Gecmis olsun yeniden tum ameliyat olan arkadaslara.

maşallah memnunum,hiç bir şikayetm olmadı ne sağlık ne de görsel açıdan :) fotolarım vardı hala duruyormu bilmıyorum forumda

demothy keşke fotoların olsa..senin burnun efsanedir bu forumda biliyosun

hihihih bi narkozun etkisindeylken bile buraya yazıodum bi ara haklısın canım ne giydin topiğine bi foto ekledim orda azcık ucundan belli oluyo burun buraya taşiyim en iyisi

Oldu sanırım :82:​

xxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar İstanbul a geleli 2 saat oldu.saat 3 ten sonra Emre Beyle randevum var.yarında hayırlısıyla ameliyatım.heyecanlıyım:))

Barış beye resimlierimi yolladım heyecanla bekliyorummm..lütfeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…