bence bisey olmaz ama yinede cok sicakla cok soguktan sakin derim...
Aynen cok sicaktan veya cok soguktan kacin derim.. Zor iner sislerin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bisey olmaz ama yinede cok sicakla cok soguktan sakin derim...
Berfem mesaj kutun dolmuş cnm buradan cevaplıyorum..benim burun deliklerimde eşitsizlik yoktu ama burunumun üstünde bir taraf daha şişti elimle dokunduğumda hissediyordum. 1 ay daha çok yeni senin için ve en sabırsız olunan dönem aslında çok iyi anlıyorum seni.. bir an önce şişlikler insin istiyosun.benim 8. ay artık 5. aydan sonra baya bi inceldiğini hissettim burnumun.temmuza kadar çok fark hissediceksin sende.şuan şişlikler nedeniyle eşitsizlikler normal hiç korkma düğüne kadar çok çok güzel olucaktır :)
tatlim,benimde burun deliklerimde esitsizlik var birisi cok iyiken diger delik biraz genisce dikmis doktor bey..ilk baslarda sisliklere bagladim ama artik 10 ay oldu..sislerde inince esitsizlik cok belli oldu..doktor beyle bu yaz goruscem ins...bakalim ne diycek...ama insallah seninkisi sislikten kaynaklidir ve gecer...benimki resimlerde falan cok belli oluyo bide yandan...
merhaba arkadaslar..bende resimlerinizi görmek istiyorum sakincasi yoksa cünkü bende emre beyde ameliyat olmak istiyorum ve yaptigi ameliyatlarin sonuclarini görmek isterim yardimci olurmusunuz lütfen..![]()
çoğumuzun albümü var ekleyip albümlerimizi görebilirsin. ama sanırım mesaj sayın 25 olmalı albümleri görebilmen için. ben ekliyorum şimdi seni, kabul edip mesaj sayını tamamlayınca bakabilirsin.
ozaman bol bol yazki ciksin:)
ozaman bol bol yazki ciksin:)
sizin burnunuzu gördüm çok hoş olmuş size de çok yakışmış ben de 1 ay sonra olucam ameliytta br arkadaş 9 ay olmasına rağmen doktor burun deliklerini eşit dikmemiş dedi ona takıldım
Emre bey miymiş doktoru? o arkadaşın acaba?
benim burun delikleri esit olmayan tatlim,evet malesefki oyle..dr emre beyin hastasiyim..kesinlikle ufak tefek hatalri sorun edicek biri degilim..dr beyle konustum en kisa zamanda halledebilceni soyledi,iyilesme sureci deriden kaynaklanan problemler olabilir,ben defalarca yazdim burda ben cok memnun olmayabilirim ama 100 kisiyi ameliyat etmisse 90 i memnundur nitekim cogu hastasinin resimlerini de kendilerinide sahsen gordum cok guzel olmustu bu sadece benim sanssizligim...dr beye guven bence gercekten emre bey basarili bi insan ama sonucta insan,ufak tefek sorunlar yasanabilir,onemli olan yardimci olmak istemesi..
sorununuzu halledecekse bu da önemli bir durum tabi etik olan başlanılan bir duruu layıkıyla sonlandırmak insan hekim seçerken buna da dikkat ediyor umarım her şey istediğiniz gibi olur ve bizler de bir şanssızlık yaşamayız
Arkadaslar benim ameliyat olan arkadaslara bir kac sorum olucak .
Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Oncelikle ameliyatinizdan sonraki 1.gun ,2.gun ve 3.gunu nasil geciyor?
Agri sizi bir problem oluyormu ? Disari cikmamiz ne biliyim yemege gitmemis kaicnci gunde olur evdemi kaliyoruz bu gunler hep yatakta ? Ben yurtdisindan gelicegim icin zaman problemim var bebegim ve esim benden bir kac gun sonra gelicek Turkiye'ye ama tabi adam yeri geldiginde yemek yemeke disari cikmak isticek kaicnci gunde esimin gelmesi daha iyi olur sizce?
saadet yağmuru ameliyat gününü sayma zaten. Bir gece hastanede kalıcaksın benim 22. günüm ben hala evden çıkmıyorum:))