Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşursun.

artık saatler kaldı ameliyatına.ben senden fazla heyecanlıyım inanır mısın?herhalde hastaneye yatış yapmışsındır ablacım.bütün dualarım seninle.herşey gönlümüze göre olsun inşallah..

kizlar ben bugun doktora gittim, grip oldum diye, kan aldilar, anemi varmis, yani kansizlik. bu durumda ameliyat yapmak heralde tehlikelimis. heralde terapi yapmaliyim, demir vitamini almaliyim demi?

benimde basima geldi canim kendi doktoruma danistim ameliyatdan 1 veya 2 ay önce tedaviye baslarsan bi sorun cikmaz ameliyatim bu yüzden ertelencek diye cok korkmustum emre beyin bana dedigi hämoglobin degerin 7'nin altinda olunca ameliyat yapilmiyormus ameliyata kadar bol bol kan yapici besinler al ve bol bol et tüket

tamam canim cok tesekkür ederim!!

Ya benim 19. günüm burnumdaki şişlikler ne zaman iniceekkk acebaa:) okadar da dikkat ediorum.. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim 2 ayı bulur mu ya şişliklerin inmesi bantlar çıkalı 3 gün oldu ve baya şiş

ooo canım senin daha çok yeni üzgünüm ama şişliklerin devam edicek uzun bir süre benim bugün 41.günüm iki göz arası şişligim çok vardı azaldı saylır,tabii ucuda fazlasıyla şiş...

anammm okadar sürcek mi yaa:)) peki burnunun üstünü nasıl temizledin ben çıkaramıyorum bi türlü o bantlardan kalan şeyleri gülsuyuyla filanda sildim olmadı

anammm okadar sürcek mi yaa:)) peki burnunun üstünü nasıl temizledin ben çıkaramıyorum bi türlü o bantlardan kalan şeyleri gülsuyuyla filanda sildim olmadı

Ameliyat sonrası fazlasıyla sabır gerektiriyo simavi:)sürüyo yani..ben jel peliengle yavaşça ovalayarak temizledim ayrıca gül suyuda iyi geldi bana birgünde geçti..dur bakalım bi süre havasız kalan burnun siyah nokta istilasınada ugricak:)

uğradı bileee, siyah nokta dolu ki önceden bende hiç siyah nokta filan yoktu.. burnum düzelsin onların çaresine bakarım herhalde:) sen buldun mu çaresini.. Burunlarımız bir an önce insinn

uğradı bileee, siyah nokta dolu ki önceden bende hiç siyah nokta filan yoktu.. burnum düzelsin onların çaresine bakarım herhalde:) sen buldun mu çaresini.. Burunlarımız bir an önce insinn

Canım inşallah ya bir an önce inse ne kadar mutlu olucam bilemezsin:)en azından dügünüme kadar toparlasa süper olucak.buldum ben çaresini aktardan arap kızı kremi aldım buruncugumun üzerine hafif masaj yaparak sürdüm sabaha yıkadım okşayarak tabi, sonrasında gül suyuyla sildim,tek bir siyah nokta ara bulamassın..

arap kızı kremi hemen alıyım saol cnm:) senin bi de düğün mü var, işin zor inş. düğününe kadar tamamen oturur burnun gönlünce olur inş. Ben şuan patlıcan burnumla saadet içerisindeyim ama çok dayanamıcamm:)

Ayrıca güzel bi cilde sahip olmak istersen bu arap kızı kremini tüm yüzüne uygula derim tabi sorun yoksa sadece burnuna sür,ayrıca kuru cilt tipin varsa pembe kutu,yaglı karma bi cildin varsa mavi kutu öneririm ayrıca çok komik bi fiyata satılıyordayanmalısın,teşekkür ederim iyi dileklerin için de..

Son düzenleme:

düğün ne zaman canım

ben bunu bir deneyeyim ilgimi çekti.benim müthiş kurudur cildim.siyah noktalar zaten var.birde şimdi ameliyat sonrası artacak mı?eyvah eyvahhh(

ooooo,cok erken baslamissin canim telasa:)bizlerinki 9,10 ay oldu hala sis...bunyeye gore degisiyor ama genede ortalama 6 ay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…