Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşursun.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşursun.
kizlar ben bugun doktora gittim, grip oldum diye, kan aldilar, anemi varmis, yani kansizlik. bu durumda ameliyat yapmak heralde tehlikelimis. heralde terapi yapmaliyim, demir vitamini almaliyim demi?
benimde basima geldi canim kendi doktoruma danistim ameliyatdan 1 veya 2 ay önce tedaviye baslarsan bi sorun cikmazameliyatim bu yüzden ertelencek diye cok korkmustum emre beyin bana dedigi hämoglobin degerin 7'nin altinda olunca ameliyat yapilmiyormus ameliyata kadar bol bol kan yapici besinler al ve bol bol et tüket
Ya benim 19. günüm burnumdaki şişlikler ne zaman iniceekkk acebaa:) okadar da dikkat ediorum.. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim 2 ayı bulur mu ya şişliklerin inmesi bantlar çıkalı 3 gün oldu ve baya şiş
anammm okadar sürcek mi yaa:)) peki burnunun üstünü nasıl temizledin ben çıkaramıyorum bi türlü o bantlardan kalan şeyleri gülsuyuyla filanda sildim olmadı
uğradı bileee, siyah nokta dolu ki önceden bende hiç siyah nokta filan yoktu.. burnum düzelsin onların çaresine bakarım herhalde:) sen buldun mu çaresini.. Burunlarımız bir an önce insinn
arap kızı kremi hemen alıyım saol cnm:) senin bi de düğün mü var, işin zor inş. düğününe kadar tamamen oturur burnun gönlünce olur inş. Ben şuan patlıcan burnumla saadet içerisindeyim ama çok dayanamıcamm:)
teşekür ederim :)sanırım ince deriliyim burun kırığım yok da damarlarım biraz gözüküyor:)
Canım inşallah ya bir an önce inse ne kadar mutlu olucam bilemezsin:)en azından dügünüme kadar toparlasa süper olucak.buldum ben çaresini aktardan arap kızı kremi aldım buruncugumun üzerine hafif masaj yaparak sürdüm sabaha yıkadım okşayarak tabi, sonrasında gül suyuyla sildim,tek bir siyah nokta ara bulamassın..
Ayrıca güzel bi cilde sahip olmak istersen bu arap kızı kremini tüm yüzüne uygula derim tabi sorun yoksa sadece burnuna sür,ayrıca kuru cilt tipin varsa pembe kutu,yaglı karma bi cildin varsa mavi kutu öneririm ayrıca çok komik bi fiyata satılıyordayanmalısın,teşekkür ederim iyi dileklerin için de..
30 temmuz canım bakalım nasıl toparlanıcak burnum. .düğün ne zaman canım
ben bunu bir deneyeyim ilgimi çekti.benim müthiş kurudur cildim.siyah noktalar zaten var.birde şimdi ameliyat sonrası artacak mı?eyvah eyvahhh(
kızlar bugün 28.ci günüm hamama gitsem birşey olurmu :90:
Ya benim 19. günüm burnumdaki şişlikler ne zaman iniceekkk acebaa:) okadar da dikkat ediorum.. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim 2 ayı bulur mu ya şişliklerin inmesi bantlar çıkalı 3 gün oldu ve baya şiş
9 ayima girdim ve halen memmnunum arkadaslar...benimkisi revizionduuuu..emre bey gercekten isini cok ii yapior ve herzaman yardim ediorrr bi sorum oldugunda..sadece hatirlatmak istedim kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?