hayırlısıyla bir geçsede mutlu olduğumuz zamanlar gelse:)çenene yapılan yağ eneksiyonunun sana ekstradan bir ağrı sızı yapmaması gerek değil mi?yanılıyor muyum.tarifine görede hoş ve doğal bir buruna kavuşacaksın.sağlık sorunu derken sendede bemim gibi kemik eğriliği,et,akıntı tıkanıklık gibi şeyler mi var arkadaşım.Emre Bey bunlarla ilgili sana ne dedi.Rahat nefes alacaksın bundan sonra dedi mi.benim için çok önemli bu.
yaa inşallah dediğin gibi olur.nasıl istiyorum bunu bilemezsin.benden daha ağır geçiren yoktur gibime geliyor burun sorunumu.hep ağzımdan nefes alıyorum.dediğin gibi hiç kokuda alamıyorum.ben razıyım kokulardan rahatsız olmaya:))benim birde kulak çınlamam ve kafamın içinde aşırı derecede uğultu var hiç gitmeyen.özellikle sessiz bir ortamda uyumaya çalışırken falan kendimi dinlediğimde çok fazla oluyor bu.eşime soruyorum senin kafanda ses var mı diyorum yoookkk diyor hem şaşırıyorum hem üzülüyorum o zaman.ben alıştımda başkası olsa katlanamaz herhalde kafamın içindeki gürültüye.kulaklarım çatır çutur açılıyor sanki arabada yolculuk yaparken yüksek yerlere gidersinde kulağın tıkanır ya sonrada açılır işte benim genelde öyle tıkalı bazen açılıyor dediğim gibi çatır çutur.aa diyorum ne kadar ses varmışda ben duymuyormuşum.sonra yine bozuluyor tabi bu durum.
10 yılı aşkındırda burun akıntım var.elimden mendil hiç düşmez benim.bu akıntısanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.burada ameliyat olan çok ama akıntıdan şikayet edip geçeni hiç okumadım benim gibi.bunu çok dert ediyorum.korkuyorum ameliyat olduktan sonra sırf akıntı yüzünden tekrar başa dönücem diye.tabi bunların cevabını dr.la karşılıklı görüşerek alıcam ama burada yazışmak dertleşmekte ayrı bir rahatlama getiriyor insana..
off senin sağlık sorunların çok daha fazlaymış canım ama hiç dert etme. Emre bey sonuçta iyi bir KBB ci olduğu için duymayla ilgili sıkıntılarında düzelecektir diye umuyorum. Sen Emre beye tam bir muayene olmadınmı? Kulakla ilgili bu sorunu hiç dile getirdinmi? Rahat nefes almaya başlayıp burnun açıldığında kulaklarında rahatlar umarım. Biraz daha dayan az kaldı yakında hepsi bitecek inşallah
eski halini göremedim ama simdi cok güzel olmus....
arkadaşlar konuyla ilgili birçok yazıyı okudum ama hala ince mi kalın mı derili olduğumu anlayamadım.biz anlayabiliyor muyuz yoksa doktor mu söylüyor.
doktor söyler onun dışında derin inceyse şeffaf demektir.damarların görünür burun kemiğin kırıksa mesela kırığın şekli belli olur..belki burdan anlarsın :)
merhaba arkadaşlar yorumları okudıktan sonra bende emre beye ameliyat olmaya karar verdim. benim bi sorum olacak acaba emre beye ameliyat olmanın fiyatı ne kadar ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
revizyon değilse ilk ameliyatınsa 5000 tl
ya kızlar bu soruyu sormak için uygun başlık mı bilmiyorum ama gördüğüm kadarı ile çok fazla revizyon ameliyatı olan var.bu ilk ameliyatta çekilen acının,zaman kaybının,özelliklede paranın çöpe gitmesi demek.bu durum benimde başımda istediğim burundan tamamen bambaşka saçma sapan bir burun çıktı meydana.psikolojimi düzeltmek için burun estetiği oldum daha beter psikolojim bozuldu resmen.revizyon ameliyatı olanlardan daha önce ameliyat olduğu doktordan yada sağlık merkezinden parasını talep eden oldu mu aranızda? sonuç olarak hiçte az meblağlardan bahsetmiyoruz...
kizlar ben bugun doktora gittim, grip oldum diye, kan aldilar, anemi varmis, yani kansizlik. bu durumda ameliyat yapmak heralde tehlikelimis. heralde terapi yapmaliyim, demir vitamini almaliyim demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?