listesine beni ekleyenler resimleri görebiliyor ..geçen sene ben de didik didik ettim siteyi...sonuç:emre beyden iyi revizyon yapan görmedim..benimkinden daha başarılı revizyon ameliyatı da görmedim tevazu gösteremicem :)..ifadem düzeldi ki ameliat olup güzel bi burnu olan ama ifadesi alıklaşanları okumuşsunuzdur..hiç bi işe yaramadı demektir..yani bence revizyonu bu kadar güzel yapan bir adama ilk ameliyatınız ise çok şanslısınız..ne istediğinizi iyi bilin..iyi anlatın yeter..içinize sinmesi önemli..ben mesela doğal bir burun istedim..olmayan burnumu uzattı doldurdu çeneden de operasyon oldum tüm ifadem değişti...
fotolarının altınada yorumlarımı yazdım.çok beğendim.gerçekten dediğin kadar var.eskisi çok fenaymış ben önce o sandım ve üzüldüm.sonra revizyon olduğunu anlayınca çok beğendim.moral oldu ameliyat öncesi bana.kendimi emin ellere teslim edicem rabbimin izniyle.nefesim inşallah düzelir.çok istiyorum herşey yolunda gitsin
Emre Ilhan ne kadara ameliyat yapıyor acaba?
ameliyat arkadşım merhaba,online sın şuanda sanırım.4 günün kalmış heyecan bastı mı ne durumdasın merak ettim.benimde 10 günüm kaldı.Bugün Burcu Hanım aradı ameliyat tarihini teyit etmek için.otelden yerimide ayırttım.birtek bavulumu hazırlayıp gitmesi kaldı.
canim ben estetik amacli gitmistim kemer vardi ucuda dusuktu...ama gidince genelde kemerli burunlarda nefes alma problemi oldugu icin bendede burun eti falan cikti..yani hem estetik hemde saglik acisindan ameliyat oldum...telas yapmana gerek yok.ben once ALLAHA sonra emre beye guvendim sende ole yap:)
inşallah cnm..hep olumlu düşün güzel şeyleri çağır..hadi bakalım bekliyoruz heyecanla :)
Bugün bantlarımda çıkıyo dınınımmm:)
erdemilk merhaba canım, bana gelen mesajları daha önce göremiyordum, ayarlarla alakalıymış. Bu gün itibariyle yeni mesajları takip edebiliyorum canım kusura bakma. Evet ikimizinde ameliyatına çok az kaldı ben de heyecanlıyım. Bu sabah hastaneye gittim ve tahliller için kan verdim. Ameliyat ücretinide ödedik ve sadece salı gününü beklemek kaldı. Çok şükür senin de işlerin yolunda gidiyor anladığım kadarıyla. Özelden henüz yazamıyorum. Sen bana iletişim bilgilerini göndere bilirsen sevinirim. Buradan yazamıyorum. Sevgiler...
Evet bende yakında özelden yazabilir sanırım. İyi dileklerin için çok sağol canım. Emre beye tasarımı perşembe günü yaptırdım. Ameliyat sonucunun yaptığı tasarımdan daha iyi olacağına eminim. Resim üzerinde yapılan oynamalar görsel açıdan bana çok gerçekci gelmiyor. Önemli olan orda doktoruna isteklerini net olarak anlatman ve yapılacak olan işleri Emre beyin ince detaylar şeklinde not alıp kişinin yüzündeki bütün orantılara göre özel çalışma yapması. Benim sağlık sorunun yanında estetik olarak çok fazla bir işlem olmayacak. Alınla burun geçişi çok iyi dedi. Burnuşumun hafif bir kemeri var onu düzelticek. Kalkıklığıda gayet iyi bi tık kaldırırız çok hafifte kısaltırız dedi. Fazla küçültme olmayacak. Dudakla burun arası fazla açılmasın diye. Benim burnumun büyüklüğü alnıma göre iyiymiş ama çeneme göre büyük kalıyormuş. Çenemede yağ enjeksiyonu yapılacak bakalım ayyy karnıma ağrılar giriyoorrr. :18:geçmiş olsun.ameliyat süreci ve sonrası şimdiye kadar nasıl geçti.biraz bizimle paylaşır mısın?
kusura bakmakta ne demek:))sanki salı günü sen değilde ben girecekmişim gibiyim.herşey yolunda gider inşallah.ben özelden yazarım sana.zaten seninde yakında mesaj sayın dolar:)Emre Beye tasarım yaptırdın mı sen ya da diğer hastaların fotolarını görüp başarılı buldun mu canım merak ediyorum.
chantduneant merhaba, şu an biraz panik yapmış durumdayım ameliyatıma 3 gün kaldı. Tecrübeli birisi olarak sizin yardımınıza ihtiyacım var. Ben sizin resminizin altınada yazmıştım belki görmezsiniz diye buradanda mesaj yollamak istedim. Emre bey başarılı bir ameliyata daha imza atmış darısı başımıza. Benim de burun ve çene ameliyatım var. Siz Emre beye çene için prolen meshmi koydurdunuz. Ben yağ enjeksiyonuna karar verdim. Ağız içine yapılan kesiden dolayı iyileşme süreci gözümü korkuttuğu için ve eşimin verdiği tepkilerden çekindiğimden dolayı yağ enjeksiyonunu tercih ettim. Ama hala tereddütlerim var. Yaş ve kilodan dolayı gıdımda sarkmada var. Bu süreci yaşamış birisi olarak bana tavsiyeniz ne yönde olur. Resimlerime bakabilirmisiniz. Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Teşekkürler...
Evet bende yakında özelden yazabilir sanırım. İyi dileklerin için çok sağol canım. Emre beye tasarımı perşembe günü yaptırdım. Ameliyat sonucunun yaptığı tasarımdan daha iyi olacağına eminim. Resim üzerinde yapılan oynamalar görsel açıdan bana çok gerçekci gelmiyor. Önemli olan orda doktoruna isteklerini net olarak anlatman ve yapılacak olan işleri Emre beyin ince detaylar şeklinde not alıp kişinin yüzündeki bütün orantılara göre özel çalışma yapması. Benim sağlık sorunun yanında estetik olarak çok fazla bir işlem olmayacak. Alınla burun geçişi çok iyi dedi. Burnuşumun hafif bir kemeri var onu düzelticek. Kalkıklığıda gayet iyi bi tık kaldırırız çok hafifte kısaltırız dedi. Fazla küçültme olmayacak. Dudakla burun arası fazla açılmasın diye. Benim burnumun büyüklüğü alnıma göre iyiymiş ama çeneme göre büyük kalıyormuş. Çenemede yağ enjeksiyonu yapılacak bakalım ayyy karnıma ağrılar giriyoorrr. :18:
hayırlısıyla bir geçsede mutlu olduğumuz zamanlar gelse:)çenene yapılan yağ eneksiyonunun sana ekstradan bir ağrı sızı yapmaması gerek değil mi?yanılıyor muyum.tarifine görede hoş ve doğal bir buruna kavuşacaksın.sağlık sorunu derken sendede bemim gibi kemik eğriliği,et,akıntı tıkanıklık gibi şeyler mi var arkadaşım.Emre Bey bunlarla ilgili sana ne dedi.Rahat nefes alacaksın bundan sonra dedi mi.benim için çok önemli bu.
rahat nefes alıcaksın hatta koku alamıyosan benim gibi iyi kötü hiç bi kokuyu yeterince almadığını farkedecek en ufak rahatsız edici kokuda miden kalkacak öğür öğür banyoya koşacaksın..sonra da aman pek bi hassasmış haspam diye kınadığın tiplerden farkın kalmıcak :)
Emre bey kapalimi acikmi ameliyat yapiyor?
canım açık teknikle ameliyat yapıyor bildiğim kadarıyla.sen nezaman olmayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?