kizlar emre beyi ovdugumumu elestirdigimimi anlayamamissiniz..inaninki bende sizinle ayni durumdayim..ne elestircek kadar kotu bi burnum oldu nede ovecek kadar guzel..ben sizleri yaniltmamak icin herseyi acikca yaziyorum..ama dedigim gibi cok iyi bi doktor olduguna inaniyorum..baska bi doktor yapsa nasil olurdu bilemiyorum..pismanda degilim..
candy87 merhaba, çok geçmiş olsun. Daha öncesinde burnunuzda nasıl bir sorun vardı. Sadece estetikmi yapıldı deviasyon gibi bazı sorunlarda varmıydı? Benim 4 gün sonra Emre beye ameliyatım var. Açıkcası çok merak ettim. Özelden mesaj yazamıyorum.
merak edenlerle msn adreslerini ozelden yazabiliyolarsa yazsinlar konusurumda gosteririmde...
candy87 merhaba, çok geçmiş olsun. Daha öncesinde burnunuzda nasıl bir sorun vardı. Sadece estetikmi yapıldı deviasyon gibi bazı sorunlarda varmıydı? Benim 4 gün sonra Emre beye ameliyatım var. Açıkcası çok merak ettim. Özelden mesaj yazamıyorum.
okey arkadaşım.ben merak ettim.msn adresimi özelden sana yazıp göndericem.fotolarını gönderirsen bakmak isterim.malum göz görmeyince fikir edinemiyor insan.
canim ekledim msnime...acik oldugunda kamerayla gosterrim...
Yazinizin üstünden cok uzun bir zaman gecmis. Simdi forumda galiba bir takim degisiklikler var. Ben fotograflara ulasabilmem icin minumum sayida yorum yazmis olmam gerekiyor. O sayiyi bulana kadar cok zaman gececek diye endiseleniyorum... Acaba hala fotograflari gönderme imkaniniz varmi, varsa eger bende istiyorum da :))))
davet gelmedi bana ama(
resim koyucam tatlimda esim izin vermiyo...alinti falan oluyo diye..msn adresi yazarsan yollarimda kameraylada konusabiliriz:)
benim mesajım niye silinmiş anlamadımki benim mesaj sayısı doldurmak gibi bir derdim mi var.tam tersi boşa mesaj yazanlara mesaj kalabalığı yaptıklarını söyledim(
ameliyat arkadşım merhaba,online sın şuanda sanırım.4 günün kalmış heyecan bastı mı ne durumdasın merak ettim.benimde 10 günüm kaldı.Bugün Burcu Hanım aradı ameliyat tarihini teyit etmek için.otelden yerimide ayırttım.birtek bavulumu hazırlayıp gitmesi kaldı.
ameliyat arkadşım merhaba,online sın şuanda sanırım.4 günün kalmış heyecan bastı mı ne durumdasın merak ettim.benimde 10 günüm kaldı.Bugün Burcu Hanım aradı ameliyat tarihini teyit etmek için.otelden yerimide ayırttım.birtek bavulumu hazırlayıp gitmesi kaldı.
tatlim valla ekledim..msn degisti ya simdi altta kucuk bi yaziyla yaziyo..gormemis olabilirmisin..ekledim cunku ben..
ayyy ne güzel, bol sanslar sana, insallah hersey istedigin gibi olur
üff benim daha 3,5 ay var ameliyata
korkucak bişi yok..herşey çok güzel olucak..narkozu almadan emre beyin gözünün içine bak,elinden tut ve size çok güüvenyorum de :):) geçen sene bu zamanlar...Allahım ne heyecan..sigara içen arkadaşlar bir süre önceden azaltın hatta bırakın daha rahat edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?