Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kizlar emre beyi ovdugumumu elestirdigimimi anlayamamissiniz..inaninki bende sizinle ayni durumdayim..ne elestircek kadar kotu bi burnum oldu nede ovecek kadar guzel..ben sizleri yaniltmamak icin herseyi acikca yaziyorum..ama dedigim gibi cok iyi bi doktor olduguna inaniyorum..baska bi doktor yapsa nasil olurdu bilemiyorum..pismanda degilim..

kizlar emre beyi ovdugumumu elestirdigimimi anlayamamissiniz..inaninki bende sizinle ayni durumdayim..ne elestircek kadar kotu bi burnum oldu nede ovecek kadar guzel..ben sizleri yaniltmamak icin herseyi acikca yaziyorum..ama dedigim gibi cok iyi bi doktor olduguna inaniyorum..baska bi doktor yapsa nasil olurdu bilemiyorum..pismanda degilim..

candy87 merhaba, çok geçmiş olsun. Daha öncesinde burnunuzda nasıl bir sorun vardı. Sadece estetikmi yapıldı deviasyon gibi bazı sorunlarda varmıydı? Benim 4 gün sonra Emre beye ameliyatım var. Açıkcası çok merak ettim. Özelden mesaj yazamıyorum.:50:

benim mesajım niye silinmiş anlamadımki benim mesaj sayısı doldurmak gibi bir derdim mi var.tam tersi boşa mesaj yazanlara mesaj kalabalığı yaptıklarını söyledim:((

candy87 merhaba, çok geçmiş olsun. Daha öncesinde burnunuzda nasıl bir sorun vardı. Sadece estetikmi yapıldı deviasyon gibi bazı sorunlarda varmıydı? Benim 4 gün sonra Emre beye ameliyatım var. Açıkcası çok merak ettim. Özelden mesaj yazamıyorum.:50:

ameliyat arkadşım merhaba,online sın şuanda sanırım.4 günün kalmış heyecan bastı mı ne durumdasın merak ettim.benimde 10 günüm kaldı.Bugün Burcu Hanım aradı ameliyat tarihini teyit etmek için.otelden yerimide ayırttım.birtek bavulumu hazırlayıp gitmesi kaldı.

canim ben estetik amacli gitmistim kemer vardi ucuda dusuktu...ama gidince genelde kemerli burunlarda nefes alma problemi oldugu icin bendede burun eti falan cikti..yani hem estetik hemde saglik acisindan ameliyat oldum...telas yapmana gerek yok.ben once ALLAHA sonra emre beye guvendim sende ole yap:)

Yazinizin üstünden cok uzun bir zaman gecmis. Simdi forumda galiba bir takim degisiklikler var. Ben fotograflara ulasabilmem icin minumum sayida yorum yazmis olmam gerekiyor. O sayiyi bulana kadar cok zaman gececek diye endiseleniyorum... Acaba hala fotograflari gönderme imkaniniz varmi, varsa eger bende istiyorum da :))))

:)) o yazının üstüne kriz çıkmıştı hatırladım..maalesef.. çok üzgünüm ama etik olmaz:S ben zaten o zaman burda herkese açık olan albümlerden gördüklerim için söylemiştim..şimdi forum kuralları değişti, albümleri belli mesaj sayısına ulaşamayanlar göremiyor filan bi ton şey.. ama en azından benimkileri gösterebilirm.. işe yararsa ?

bir yıl geçti ameliyatımın üstünden ... çok memnunum kızlar..şişlik orantısızlıklar vardı ufak tefek onlar da geçti revizyon demez kimse yani..emrecim seni seviyorum :)

ameliyat arkadşım merhaba,online sın şuanda sanırım.4 günün kalmış heyecan bastı mı ne durumdasın merak ettim.benimde 10 günüm kaldı.Bugün Burcu Hanım aradı ameliyat tarihini teyit etmek için.otelden yerimide ayırttım.birtek bavulumu hazırlayıp gitmesi kaldı.

ayyy ne güzel, bol sanslar sana, insallah hersey istedigin gibi olur
üff benim daha 3,5 ay var ameliyata

korkucak bişi yok..herşey çok güzel olucak..narkozu almadan emre beyin gözünün içine bak,elinden tut ve size çok güüvenyorum de :):) geçen sene bu zamanlar...Allahım ne heyecan..sigara içen arkadaşlar bir süre önceden azaltın hatta bırakın daha rahat edersiniz

ayyy ne güzel, bol sanslar sana, insallah hersey istedigin gibi olur
üff benim daha 3,5 ay var ameliyata

teşekkür ederim şans dileklerin için.umarım iyi olur herşey hepimiz için..

korkucak bişi yok..herşey çok güzel olucak..narkozu almadan emre beyin gözünün içine bak,elinden tut ve size çok güüvenyorum de :):) geçen sene bu zamanlar...Allahım ne heyecan..sigara içen arkadaşlar bir süre önceden azaltın hatta bırakın daha rahat edersiniz

hımmm...deniycem:))sende işe yaramış herhalde canım geçmiş olsun.1 yıl geçmiş üzerinden.fotoların var mı .varsa bakmak isterim.Allahtan sigara içmiyorum ben.

Back