Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ameliayatin korkulacak pek bi tarafi yok...ilk iki gun hadi diyelim 1 hafta biraz zor geciyo..en zorlandigim kisim dik yatmakti..

sunuda yazmadan gecemiycem,ameliyat olanlarin memnun olduklarini dile getirmeleri cok guzel ama bunuda cok abartili sekilde yapmamak gerek diye dusunuyorum..cunku dr da insan sonucta iyi kotu bazi hatalari olabiliyo..burda asiri abartilinca burdan karar vererek dr beye ameliyat olanlar cok fazla bi beklenti icersine giriyolar ve dr beyden ustun bi basari bekliyolar..hayal kirikligi yasatmamak icin bence insanustu gibi gostermeye gerek yok bence...ama hakkinida yememek gerek bunu yaparken..

iyi geçmesine çok sevindim canım gözün aydın

tugba81,tatlim.nefes almam eskiden nasilsa simdide ayni,ilk tampon cikinca cigerlerime isledi nefes,ama sonra gene eskisi gibi oldu..bide benim burnum 10 aya yaklasti hala burnumun oldugu bolgede bi agirlik var sanki oraya tas konmus gibi..yani burnumu kasamiyorum kasiliyo..o bolgede bi agirlik var anlamis degilim..herseyi kalin derili olmama bagladi dr ama 10 ay oldu boyle kalicak heralde..

Çok teşekkürler canım ben kalın derili hastaların ameliyat sonrası sorunsuz ve rahat nefes alma süreci yaklasık ne kadar diye merak ediyorum ince derili arkadaşlar 4,5 ayda rahatlıyolar ama malum bizde şişler çok geç ınıyor bekleyelim bakalım ne olucak

Yazinizin üstünden cok uzun bir zaman gecmis. Simdi forumda galiba bir takim degisiklikler var. Ben fotograflara ulasabilmem icin minumum sayida yorum yazmis olmam gerekiyor. O sayiyi bulana kadar cok zaman gececek diye endiseleniyorum... Acaba hala fotograflari gönderme imkaniniz varmi, varsa eger bende istiyorum da :))))

banada öle sölemişlerdi ama etmediler demekki. o kötü bi sahneydi. :S eer yaptırcaksanız bunu vurgulayın. bana oldu size olmasın

FONT]
canim burnun niye güzel olmadiki? gercekten güzelmi olmadi yoksa senin istedigin gibimi olmadi. resim yollarmisin, belki bizim hosumuza gider :)

FONT]

canim burnun niye güzel olmadiki? gercekten güzelmi olmadi yoksa senin istedigin gibimi olmadi. resim yollarmisin, belki bizim hosumuza gider :)

resim koyucam tatlimda esim izin vermiyo...alinti falan oluyo diye..msn adresi yazarsan yollarimda kameraylada konusabiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…