Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger gercekten karar vermissen burun ameliyatina,emre bey gercekten iyi bi doktor bu konuda ustelik fiyati diger drlara gore daha hesapli bence fazlasini vermene gerek yok..az fiyat ustun hizmet:)..benim burnum cok guzel olmadi ama yaptigi bi cok burun gercekten inanilmaz guzel..ince deriliysen ekstra sanslisin...
söylediklerinden çok erkilendim ama incemi kalın mı deriliyim bunu bilmiyorum :)
tunç bey daha muayene etmedi, onuda burdan okumuştum, çok iyi dedikleri için bir de bir akradaşım ona göğüs ameliyatı olmuştu, onun aracılığıyla gittim yerine,
muanehanesi cok kalabalik oluyo..5 saat bekledigimi hatirliyorum ilk gorusme icin:)
söylediklerinden çok erkilendim ama incemi kalın mı deriliyim bunu bilmiyorum :)
tunç bey daha muayene etmedi, onuda burdan okumuştum, çok iyi dedikleri için bir de bir akradaşım ona göğüs ameliyatı olmuştu, onun aracılığıyla gittim yerine,
seni okadar iyi anliyorumki,dr karar verme asamasi en zor kismi..benimde cok zor biriktirdigim bi 4500 liram vardi yani ilk ve son ameliyatim olcakti o yuzden ekstra dikkat etmem gerekiyodu...emre beye gittim..kurusuna kadar verdim:)degdimi dersen herseye ragmen degdi heralde..ama dedigim gibi ince derili olup cok sorunlu bi burna sahip olsan bile super olabilcekken kalin derili az sorunlu bi burunla daha az guzel olabiliyo...
beş saat beklersem ben heralde tımarhanelik olurum :)
resmin varmı candy eski ve yeni halini gösteren, bana mail atabilir misin?
seni okadar iyi anliyorumki,dr karar verme asamasi en zor kismi..benimde cok zor biriktirdigim bi 4500 liram vardi yani ilk ve son ameliyatim olcakti o yuzden ekstra dikkat etmem gerekiyodu...emre beye gittim..kurusuna kadar verdim:)degdimi dersen herseye ragmen degdi heralde..ama dedigim gibi ince derili olup cok sorunlu bi burna sahip olsan bile super olabilcekken kalin derili az sorunlu bi burunla daha az guzel olabiliyo...
hımm, derimin kalın mı ince mi olduğunu önce bilmeliyim :) bana resmilerini mail atabilir misin mail adresimi verirsem candy?
canim atarim mail adresini yaz bana ozelden..bugun atamazsamda iki uc gun icinde atarim ins..
Çok sağol canım. Operasyon güzel geçti. Şu an çok şiş olduğu için birşey anlayamıyorum ama iyi olacağıyla ilgili çok iyi hissediyorum. Emre Bey çok ilgilendi.
Şu an yüzüm çok şiş, yanaklarımın üst kısmı ve tüm burnum çok şişti. Emre Bey bünyemin aşırı hassas olduğunu söyledi, ki zaten biliyorum. İnşallah Pazartesi'ye kadar iner de işe rahat giderim. Cumartesi dikişler alınacak.
Senin de az kaldı canım. 12 Nisan'da dualarım seninle olacak.
iyi geçmesine çok sevindim canım gözün aydın![]()
22 nisandada ben emre beye ameliyat oluorum.inşallah iyi olur :S
tugba81,tatlim.nefes almam eskiden nasilsa simdide ayni,ilk tampon cikinca cigerlerime isledi nefes,ama sonra gene eskisi gibi oldu..bide benim burnum 10 aya yaklasti hala burnumun oldugu bolgede bi agirlik var sanki oraya tas konmus gibi..yani burnumu kasamiyorum kasiliyo..o bolgede bi agirlik var anlamis degilim..herseyi kalin derili olmama bagladi dr ama 10 ay oldu boyle kalicak heralde..
al iştekorkuttunuz küçük ceylanı..
canım bu kadar açıklama yazıldı, boşa mıydı hepsi:) ayrıca tartışılan şey revizyon.. senin ilk ameliyatın olacak. O değil de, ben sana ordan burdan biriktirdiğim fotoları göndericem hala.. dert oldu içime
eger gercekten karar vermissen burun ameliyatina,emre bey gercekten iyi bi doktor bu konuda ustelik fiyati diger drlara gore daha hesapli bence fazlasini vermene gerek yok..az fiyat ustun hizmet:)..benim burnum cok guzel olmadi ama yaptigi bi cok burun gercekten inanilmaz guzel..ince deriliysen ekstra sanslisin...
geçmiş olsun..Emre İlhan ı hem övmüşsün hemde tersi olmuş sanki.ameliyat olacak biri olarak mesajından iyi yöndemi kötü yöndemi etkilensem bilemedim.güzel olmuşturda belki sana öyle geliyordur.fotolarını paylaşsan belki biz beğenicez:))
Önce gecmis olsun demek istiyorum
emre beye olan bir arkadas vardi burda midesinden kani aspire ettiklerini yaziyordu sizinkini neden boyle yapmadilar acaba
ama onemli olan ameliyat sonrasi seklinden memnun olman
bir omur boyuda bunun degismemesi
selam,bende yaklasik 11 ay once ameliyat oldum emre beye...ilgili bi doktor gercekten,ilgisinin karsiligini bence fazlasiylada aliyor...elinden gelenin en iyisini yapmaya calistigina inaniyorum..benim burnum cok guzel olmasada eskisine gore idare edicek bi burnum oldu...kalin derili oldugum icinmi diye dusunuyodum eskiden ama bazi kalin derili arkadaslarin burunlarini gordum dr beyin yaptigi benimkinden daha iyi olmustu...galiba birazda sans isi...
FONT]
canim burnun niye güzel olmadiki? gercekten güzelmi olmadi yoksa senin istedigin gibimi olmadi. resim yollarmisin, belki bizim hosumuza gider :)