Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

çokkk sevindim senin adına.geçmişler olsun..

supernosecum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir çok çok çok mutlu olursun :)

çooook geçmiş olsun supernose:)

Çok sağol canım.

çokkk sevindim senin adına.geçmişler olsun..

Çok teşekkürler canım. Ameliyat tarihin yaklaştı sanırım, yanıma ne alayım diye sormuşsun. İnşallah çok güzel geçer. Ben hastaneye kalın pipetlerden götürmüştüm. Ameliyattan sonra ağzımı fazla açamıyordum, çorbayı, suyu falan pipetle içmiştim, iyi olmuştu.

supernosecum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir çok çok çok mutlu olursun :)

Canım benim çok teşekkür ediyorum. Amin, cümlemize. Bu arada, burnun çok güzel olmuş, maşallah.

emre ilhan acik mi kapali ameliyat mi yapiyor?

Evet Emre Bey açık teknikle yapıyor ameliyatlarını.

iilesme sureci cok uzun suruyor mu?
Ameliyatınızın nasıl geçtigini anlamıyorsunuz zaten tüm sabır ve dayanma süreniz sonrasına kalıyor iyileşme 15 gün içinde gerçekleşiyor tabii şişlerinizin geçmesi uzun vadeli bi zaman gerektiriyor.
kusura bakmayin ayri ayri atiyorum mesajlari ama bir an nce 25 mesaj gonderip acil olarak burun albumlarine bakmam lazim.

Problem degil bunu herkes yapıyor

Kozlu yu biliyorum.bende Çaycuma da oturuyorum.sen ameliyat sonrası evinde dinleneceksin sanırım.denk getirip görüşelim:))özelden tel.no larımızı alırız irtibatlaşırız olmazsa orada.taşınırsanız ne güzel olur :))

Ne güzel bir haber almışsın.Allah tamamına erdirsin.bende ameliyat olucam ama görüşmedim kendisiyle.görüşen biri olarak bunları söylemen benim için rahatlatıcı.sinüzit derken burun akıntısından dolayı sürekli akıntı ve tıkanıklık oluyor bende.Acaba seninde böyle bir durumun var mı?varsa Emre bey ne dedi bu durum için geçer dedi mi?benim korkum ameliyat sonrası deviasyonum düzeltilse bile geçmeyen akıntı yüzünden yine nefessiz kalmak.çünkü ben sürekli ağızdan nefes alıyorum(

Çok teşekkürler canım. Ameliyat tarihin yaklaştı sanırım, yanıma ne alayım diye sormuşsun. İnşallah çok güzel geçer. Ben hastaneye kalın pipetlerden götürmüştüm. Ameliyattan sonra ağzımı fazla açamıyordum, çorbayı, suyu falan pipetle içmiştim, iyi olmuştu.

bak bu iyi fikirmiş.aklımın bir köşesinde olacak.başka lazım olan varsa paylaşmaya devam:)))

selam,bende yaklasik 11 ay once ameliyat oldum emre beye...ilgili bi doktor gercekten,ilgisinin karsiligini bence fazlasiylada aliyor...elinden gelenin en iyisini yapmaya calistigina inaniyorum..benim burnum cok guzel olmasada eskisine gore idare edicek bi burnum oldu...kalin derili oldugum icinmi diye dusunuyodum eskiden ama bazi kalin derili arkadaslarin burunlarini gordum dr beyin yaptigi benimkinden daha iyi olmustu...galiba birazda sans isi...

cherry canim burnunu ilk oldugun zamanlardan biliyorum resimlerini simdi goremedim ama cok guzel gorunuyo...

merhabalar, bende burda yeniyim, burun ameliyatı için Tunç tiryakiden randevu aldım, iki hafta sonra ameliyatım var, ama emre ilhanı da çok beğenmiş herkes, emre bey kaça yapıyor ameliyatı? resimleri de çok beğendim

canim emre bey ilk ameliyatlari 5000 tlye yapiyo fix fiyat...yurt ici yurt disi degismiyo..

dr arastirmasi cok onemli gercekten..ama ben ilk emre beyi okudum bu forumdan ilk onla gorustum ve ona ameliyat oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…