Çok sağol canım. Operasyon güzel geçti. Şu an çok şiş olduğu için birşey anlayamıyorum ama iyi olacağıyla ilgili çok iyi hissediyorum. Emre Bey çok ilgilendi.
Şu an yüzüm çok şiş, yanaklarımın üst kısmı ve tüm burnum çok şişti. Emre Bey bünyemin aşırı hassas olduğunu söyledi, ki zaten biliyorum. İnşallah Pazartesi'ye kadar iner de işe rahat giderim. Cumartesi dikişler alınacak.
Senin de az kaldı canım. 12 Nisan'da dualarım seninle olacak.
Çok sağol canım. Operasyon güzel geçti. Şu an çok şiş olduğu için birşey anlayamıyorum ama iyi olacağıyla ilgili çok iyi hissediyorum. Emre Bey çok ilgilendi.
Şu an yüzüm çok şiş, yanaklarımın üst kısmı ve tüm burnum çok şişti. Emre Bey bünyemin aşırı hassas olduğunu söyledi, ki zaten biliyorum. İnşallah Pazartesi'ye kadar iner de işe rahat giderim. Cumartesi dikişler alınacak.
Senin de az kaldı canım. 12 Nisan'da dualarım seninle olacak.
çooook geçmiş olsun supernose:)
çokkk sevindim senin adına.geçmişler olsun..
supernosecum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir çok çok çok mutlu olursun :)
emre ilhan acik mi kapali ameliyat mi yapiyor?
Ameliyatınızın nasıl geçtigini anlamıyorsunuz zaten tüm sabır ve dayanma süreniz sonrasına kalıyor iyileşme 15 gün içinde gerçekleşiyor tabii şişlerinizin geçmesi uzun vadeli bi zaman gerektiriyor.iilesme sureci cok uzun suruyor mu?
kusura bakmayin ayri ayri atiyorum mesajlari ama bir an nce 25 mesaj gonderip acil olarak burun albumlarine bakmam lazim.
erdemilk canım, ben henüz özelden mesaj atamıyorum. Mutlaka tanışalım canım eşim Zonguldak'lı ve bütün ailesi orada hepsi çok şeker harika insanlar. Zonguldak merkezde sayılır Kozlu. Oranın yerlisi onlar. Nasip olur ise bakalım oralara gelicez canım. Resmim için yaptığın yoruma da çok güldüm
Esimle Emre Beye gideceğimiz günün sabahı hamile olduğumu öğrenmiştik.Görüşmeye gittik, gerçekten tam düşündüğüm gibiydi.Çok sıcak kanlı , kibar ve işine saygısı hemen anlaşılan bir insan.Hamile olduğum için ameliyatı 2 yıl ertelememiz gerekti.Bebişim dünyaya geldikten sonra, emzirme dönemim de bitince hemen Emre Beye gitmek istiyorum.Benim sinuzit problemim de nefes alma problemim de var, bir de revizyon olacağım.Bunların hepsini yapabilecek güveni bana Emre Bey veriyor.
Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Ameliyat olacaklara da güzel dileklerimi iletiyorum.
merhabalar, bende burda yeniyim, burun ameliyatı için Tunç tiryakiden randevu aldım, iki hafta sonra ameliyatım var, ama emre ilhanı da çok beğenmiş herkes, emre bey kaça yapıyor ameliyatı? resimleri de çok beğendim
canim emre bey ilk ameliyatlari 5000 tlye yapiyo fix fiyat...yurt ici yurt disi degismiyo..[/QU
tunç bey ile 3000 eur ile anlaştım, ama bazen çok kararsız kalıyorum, her an iptal edebilirim
canim emre bey ilk ameliyatlari 5000 tlye yapiyo fix fiyat...yurt ici yurt disi degismiyo..[/QU
tunç bey ile 3000 eur ile anlaştım, ama bazen çok kararsız kalıyorum, her an iptal edebilirim
eger gercekten karar vermissen burun ameliyatina,emre bey gercekten iyi bi doktor bu konuda ustelik fiyati diger drlara gore daha hesapli bence fazlasini vermene gerek yok..az fiyat ustun hizmet:)..benim burnum cok guzel olmadi ama yaptigi bi cok burun gercekten inanilmaz guzel..ince deriliysen ekstra sanslisin...
dr arastirmasi cok onemli gercekten..ama ben ilk emre beyi okudum bu forumdan ilk onla gorustum ve ona ameliyat oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?