Supernose cok cok gecmis olsun simdiden eminim ki bu defa duzelicektir! Pozitif dusun Emre beye guven :))
canımmm eski nickle sembur ben sana söylemedim dimi:)işte benim 1 ay 3 gün oldu bugün hala şişim ne olcak bu halim
şimdiden geçmiş olsun canım işin en zor aşamasını geçmişsin inşallah herşey istediğin gibi devam eder boollll şanss
Arkadaşlar uygun bir bavulum olmadığı için birazdan internetten sipariş edicem.sormak istediğim ameliyat olan arkadaşlara hastanede ya da işte İstanbul da kalınan sürede olmazsa olmaz yanımızda ne götürelim.oraya gidince birşeyin eksikliğini duymak istemiyorum.
birde hastanede bilgisayar kullanılabiliyor mu?internet var mı?kullanan arkadaşlar var mı acaba.
yardımın için teşekkürler Sedahas.birde şunu sorayım sezeryan ameliyatı için sonda takılmıştı doğumlarda acaba bu ameliyattada takılıyor mu.hiç sevmiyorumda
Çok teşekkür ediyorum canım, çok sağol.
Şimdi son fotoğraflarına baktım, çok güzel olmuşsun, maşallah. Nişan-söz birşeyler olduysa çok tebrik ediyorum.
yok canım takmadılar korkma :) uyurken ne takıldı ne takılmadı bilmiyorum da, uyanıkken hiçbişey takılmadı. zaten ameliyat öncesi ve ameliyat süreçleri konusunda sıkıntı veren hiç bişey yok. ameliyattan sonra burnun oturmasını beklemek çok sabır gerektiriyor, zor olan o. ameliyat gayet rahat, anlamadan gözünü bi açıyosun herşey bitmiş oluyor:)
Çok teşekkür ediyorum canım, çok sağol.
Şimdi son fotoğraflarına baktım, çok güzel olmuşsun, maşallah. Nişan-söz birşeyler olduysa çok tebrik ediyorum.
Arkadaslar ameliyat icin yakin zamanda tarih alan varmi? Merak ediyorum hemen ameliyat icin tarih varmi acaba yoksa cokmu beklememiz tarih konusunda?
sevindim birde onun stresini yaşamayayım:))
merhaba canım, bizim ameliyat tarihlerimiz bir birine çok yakın ama ben toparlanmış olur isem ve eğer tabi ki sende ister isen seve seve sana yardımcı olmayı isterim. Lütfen burada kendini yalnız hissetme. (Birkaç yıl sonra bizimde Zonguldak’a yerleşme durumumuz var en çokta çocuklar istiyor :))
merhaba arkadaşım,isterim tabi istemez olur muyum.moral buluruz hem birbirimizin şiş suratına bakıpZonduldak'ın içine mi yerleşeceksiniz nasip olursa.tanışmayı çok isterim seninle:))
supernose merhaba, sabah dualarım senin içindi inşallah operasyonun çok iyi geçmiştir. Emin ellerde olmamız içimizi rahatlatıyor. Her şey gönlünce olsun. Tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?