Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canımmm eski nickle sembur ben sana söylemedim dimi:)işte benim 1 ay 3 gün oldu bugün hala şişim ne olcak bu halim:D

tamam cnm şimdi tanıdımm:)) ama cnm çok normal şiş olman çünkü daha çok erken biraz sabret bakalım 2 ayı atlattıktan sonra geçio şişler takma kafana derim zaman gerekkk :)))

Arkadaşlar uygun bir bavulum olmadığı için birazdan internetten sipariş edicem.:1:sormak istediğim ameliyat olan arkadaşlara hastanede ya da işte İstanbul da kalınan sürede olmazsa olmaz yanımızda ne götürelim.oraya gidince birşeyin eksikliğini duymak istemiyorum.

birde hastanede bilgisayar kullanılabiliyor mu?internet var mı?kullanan arkadaşlar var mı acaba.

Arkadaşlar uygun bir bavulum olmadığı için birazdan internetten sipariş edicem.:1:sormak istediğim ameliyat olan arkadaşlara hastanede ya da işte İstanbul da kalınan sürede olmazsa olmaz yanımızda ne götürelim.oraya gidince birşeyin eksikliğini duymak istemiyorum.

birde hastanede bilgisayar kullanılabiliyor mu?internet var mı?kullanan arkadaşlar var mı acaba.

evet canım hastanede internet var ben bilgisayarımı götürmüştüm bağlandım internete. ne götürmen gerektiğine gelince, rahat kıyafetler getir, düğmeli ya da yakası geniş kıyafetler şart, giyip çıkarırken burnuna temas etmemeli. önden düğmeli bir pijama getir mutlaka, ameliyattan sonra giymek için. bunlar dışında olmazsa olmaz olup aklıma gelen bişey yok, normal gündelik kullandığın şeyler getir işte. aklıma gelen bişey olursa yazarım canım.

yardımın için teşekkürler Sedahas.birde şunu sorayım sezeryan ameliyatı için sonda takılmıştı doğumlarda acaba bu ameliyattada takılıyor mu.hiç sevmiyorumda:(

selam kizlar uzun bi aradan sonra :) ya nerdeyse amelyat olali 2 aya yaklastim sayilir 6 hafta oldu ve ben sol burun deligi,den net nefes alamiyorum emre bey 2 ay sonra tam 2 ay sonra bana net nefes alabilecegimi soylemisti ve ben cok endiseliyim:18: bu konuda boyle bi problem yasayan varmi varsa beni bilgilendirebilirmisiniz bu konuda ya :(((

Arkadaslar ameliyat icin yakin zamanda tarih alan varmi? Merak ediyorum hemen ameliyat icin tarih varmi acaba yoksa cokmu beklememiz tarih konusunda?

yardımın için teşekkürler Sedahas.birde şunu sorayım sezeryan ameliyatı için sonda takılmıştı doğumlarda acaba bu ameliyattada takılıyor mu.hiç sevmiyorumda:(

yok canım takmadılar korkma :) uyurken ne takıldı ne takılmadı bilmiyorum da, uyanıkken hiçbişey takılmadı. zaten ameliyat öncesi ve ameliyat süreçleri konusunda sıkıntı veren hiç bişey yok. ameliyattan sonra burnun oturmasını beklemek çok sabır gerektiriyor, zor olan o. ameliyat gayet rahat, anlamadan gözünü bi açıyosun herşey bitmiş oluyor:)

yok canım takmadılar korkma :) uyurken ne takıldı ne takılmadı bilmiyorum da, uyanıkken hiçbişey takılmadı. zaten ameliyat öncesi ve ameliyat süreçleri konusunda sıkıntı veren hiç bişey yok. ameliyattan sonra burnun oturmasını beklemek çok sabır gerektiriyor, zor olan o. ameliyat gayet rahat, anlamadan gözünü bi açıyosun herşey bitmiş oluyor:)

sevindim birde onun stresini yaşamayayım:))

Çok teşekkür ediyorum canım, çok sağol.

Şimdi son fotoğraflarına baktım, çok güzel olmuşsun, maşallah. Nişan-söz birşeyler olduysa çok tebrik ediyorum.

supernose merhaba, sabah dualarım senin içindi inşallah operasyonun çok iyi geçmiştir. Emin ellerde olmamız içimizi rahatlatıyor. Her şey gönlünce olsun. Tekrar geçmiş olsun :71:

Arkadaslar ameliyat icin yakin zamanda tarih alan varmi? Merak ediyorum hemen ameliyat icin tarih varmi acaba yoksa cokmu beklememiz tarih konusunda?

tatlı tugçe merhaba, benim 12 Nisan. Emre beyle yüz yüze ilk görüşmeyi yaptığım tarihde Mart ayının ortası gibi o zaman ameliyat tarihini netleştirmiştim. Günler dolmuş en erken haziran ayını veriyorlar.

sevindim birde onun stresini yaşamayayım:))

merhaba canım, bizim ameliyat tarihlerimiz bir birine çok yakın ama ben toparlanmış olur isem ve eğer tabi ki sende ister isen seve seve sana yardımcı olmayı isterim. Lütfen burada kendini yalnız hissetme. (Birkaç yıl sonra bizimde Zonguldak’a yerleşme durumumuz var en çokta çocuklar istiyor :))

merhaba canım, bizim ameliyat tarihlerimiz bir birine çok yakın ama ben toparlanmış olur isem ve eğer tabi ki sende ister isen seve seve sana yardımcı olmayı isterim. Lütfen burada kendini yalnız hissetme. (Birkaç yıl sonra bizimde Zonguldak’a yerleşme durumumuz var en çokta çocuklar istiyor :))

merhaba arkadaşım,isterim tabi istemez olur muyum.moral buluruz hem birbirimizin şiş suratına bakıp:1::1:Zonduldak'ın içine mi yerleşeceksiniz nasip olursa.tanışmayı çok isterim seninle:))

merhaba arkadaşım,isterim tabi istemez olur muyum.moral buluruz hem birbirimizin şiş suratına bakıp:1::1:Zonduldak'ın içine mi yerleşeceksiniz nasip olursa.tanışmayı çok isterim seninle:))

erdemilk canım, ben henüz özelden mesaj atamıyorum. Mutlaka tanışalım canım eşim Zonguldak'lı ve bütün ailesi orada hepsi çok şeker harika insanlar. Zonguldak merkezde sayılır Kozlu. Oranın yerlisi onlar. Nasip olur ise bakalım oralara gelicez canım. Resmim için yaptığın yoruma da çok güldüm :66:

Esimle Emre Beye gideceğimiz günün sabahı hamile olduğumu öğrenmiştik.Görüşmeye gittik, gerçekten tam düşündüğüm gibiydi.Çok sıcak kanlı , kibar ve işine saygısı hemen anlaşılan bir insan.Hamile olduğum için ameliyatı 2 yıl ertelememiz gerekti.Bebişim dünyaya geldikten sonra, emzirme dönemim de bitince hemen Emre Beye gitmek istiyorum.Benim sinuzit problemim de nefes alma problemim de var, bir de revizyon olacağım.Bunların hepsini yapabilecek güveni bana Emre Bey veriyor.
Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Ameliyat olacaklara da güzel dileklerimi iletiyorum.

supernose merhaba, sabah dualarım senin içindi inşallah operasyonun çok iyi geçmiştir. Emin ellerde olmamız içimizi rahatlatıyor. Her şey gönlünce olsun. Tekrar geçmiş olsun :71:

Çok sağol canım. Operasyon güzel geçti. Şu an çok şiş olduğu için birşey anlayamıyorum ama iyi olacağıyla ilgili çok iyi hissediyorum. Emre Bey çok ilgilendi.

Şu an yüzüm çok şiş, yanaklarımın üst kısmı ve tüm burnum çok şişti. Emre Bey bünyemin aşırı hassas olduğunu söyledi, ki zaten biliyorum. İnşallah Pazartesi'ye kadar iner de işe rahat giderim. Cumartesi dikişler alınacak.

Senin de az kaldı canım. 12 Nisan'da dualarım seninle olacak.

Back