burnumda eğrilik ve et olması ayrıca burun kanatlarımın aşırı çökük olmasından dolayı nefes alırken kapanması (özellikle gece derin uykuda nefessiz kalıyordum ve eşim beni nefes alamadığım için uyandırıyordu) Burnumun görüntüsüyle ilgili fazla sorunum yoktu ama yüzüme göre biraz büyük kalıyor ve birde hafif kemerinin olması hepsini bir arada düzeltmek için bir yol oldu. Özellikle bende çene için araştırma yaparken Emre beyin yaptığı o güzel burunları ve iyi yorumları okuyunca kısa sürede karar verdim ve buralara kadar geldim canım. Eşi ikna konusunda yaklaşık benzer şeyler yaşamışız. Sen Zonguldak'damı yaşıyorsun. Benim eşimde oralı ve ben de oraları çok seviyorum çok hoşuma gidiyor. İnşallah her şey hepimizin istediği gibi olur. Çocuk gibi heyecanla gün sayıyorum.
Kizlar ben de Emre ilhan Bey'de ameliyat olucam 3 ay sonra turkiyedeyim sanirim ilk gelisim de olucam yada ilk gorusucem tarih ayarlayip yeniden donucem ama sorun benim minik kizim oldu bir BAMBAM eline gelse suratima vuruyor yere carpiyr burnumu nasil korucam ? Su an 7 aylik ben turkiyeye dondugum de olucak 10 aylik yandim ben keisn bir kac darbe alirim.
Burnum şişmişti sonra yine şişti sonra yine yine şiş şişşş şişşş puf ya şiştimm ben bu şişliklerden
cnm özelden msj atamıorum henüzz o yüzden burdan yazıorum iiyim cnm çok tşk ederiiimmm şişleri takma geçicekkk ama gel görki ben seni tanıyamadımDD kusura bakma resim falan olmayınca D
Bende yasadiklarimi paylasmak istiyorum hihoyyyt
yillardir, kücücük yasimda bile burnumdan asiri derecede rahatsiz oluyordum, hep burun estetigi vardi dilimde... ama hic birzaman cesaret edipte yaptircagimi düsünmüyordum imkansiz gibi geliyordu...yillar gecdi.. ben ise basladim parami kazaniyordum ve arkadasimla karar verip doktor arastirmaya basladik... sonra bu kadinlarkulübüne rastlamis arkadasim ve Emre beyi kesfetmis, bana anlatti mail yazmaya karar verdik... bi kac baska doktorlarlada görüsdük ama en ilgili Emre beydi yaptigi burunlarida begendik aradik konustuk tarihi ayarladik hooopp bi baktik istanbuldayiz =)) hersey okadar hizli gelistiki anayamadim bile.. rüya gibiydi benim icin cok istedigim birsey gercek oluyordu ...
Istanbulda bizi Emre beyle calisan bi amca karsiladi oda cok tatli ve ilgiliydi, aldi bizi Emre beyin yanina götürdü... vardigimizda kapida cok karizmatik sempatik güler yüzlü sicak genc bi doktor karsiladi :)) zamanimiz kisitli oldugu icin 3 görüsmeyi biz 1 görüsmede hallettik, resmimizi cekti burnumuzu beraber tasarladik konustuk ameliyat hakkinda ve 2 gün sonra ameliyat olduk, ilk ben oldum benim ardimdan arkadasim :) hersey okadar süperrrr gectiki agrisiz sizisiz morarmalar ve sisme disinda :) onlarin bile ayri anisi var benim icin ehuheu =) Emre bey sagolsun sürekli ziyarete geldi moral verdi bize ... sonra kontrollere gittik, ilk kontrol ameliyattan yanlis hatirlamiyorsam 5 gün sonraydi ve alcimiz ve tamponlar alindi yerine ince bant takildi... tamponlari alirken bile hic aci hissetmedim.. hep cok cok ilgiydi.... ( hic abartmadan anlatiyorum gercekten cok tatli ve basarili bi doktor) kontroller, gel git derken bizim zamanimiz bitti gitmeden son kez kontrole gittik ve geri döndük.. ve simdi bile hala görüsüyorum kendisiyle, yani ameliyati yapip hadi bye diyen doktorlardan degil !! ilk zamanlar sagolsu arayip sordu hep nasil gidiyor diye =) neyse cok uzun yazmisim :) Eger ameliyat olmayi düsünüyorsaniz Emre beyle görüsün derim, yazdiklarima hak verceksiniz!!!!! ( resimlerimi merak edenler albüme bakabilirler :))
ayrica burnumdan cok memnunum hem fonksiyon acisindan hemde görüntü acisindan kesinlikle tavsiye ederim :)
size ozelden bir soru sormusdum ama sanirim ozelden mesaj atamiyorsunuz eger cevabi buraya yazarsaniz sevinirim birde arkadaslik teklifi gonderdim kabul edersen cok memnun olurum
Kızlar yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun.
Daha önce bahsetmiştim, Emre Bey herşeyi halledecek diye. İnşallah Çarşamba sabahı saat 09:00 civarı gerçek olacak. 10 dakika sürecekmiş. Anestezi yok ama sedasyonla uyutulacakmışım. Zaten yapılacak işlemler basitmiş.
Sol burun deliğimde kapanan yere dolgu yapılacak.
Nefes almada güçlük çektiğim zamanlarda o deliği parmağımla açık tutmaya çalıştığım için dikiş izi tam kaynamamıştı, kesik gibi görünüyordu. Oraya minik bir kesi atılıp yeniden dikilecek.
Bir de nefes almada çektiğim güçlük için (özellikle efor gerektiren durumlarda veısı değişikliklerinde oluyor, ama diğer zamanlarda da çok rahat alamıyorum) etler radyofrekansla küçültülecek.
Bir de aslında çok fazla kıkırdak desteği konulmasına rağmen kanatların üst bölgesinde çökme gibi birşey olmuş. Çok nadir görülen birşeymiş. Oralara da dolgu konulacak. Bu da inşallah rahat nefes almamı sağlayacak. Ama estetik açıdan negatif olma, burnumu şu anki halinden daha kalın gösterme ihtimali varmış. Kızlar dua edin ne olur öyle olmasın. Zaten bende kemer falan yoktu, burnumu daraltmak için yaptırmıştım ki şu anki hali bile bana çok kalın geliyor ama Emre Bey daha da ineceğini söyledi.
Geçen seferkinden önce buraya yazmamıştım. Herşey bitsin, öyle yazayım demiştim. Bu sefer öncesinde yazayım dedim. Dualarınıza ve pozitif dileklerinize ihtiyacım var. Ufak bir müdahale olacak ama etkisi inşallah çok iyi ve güzel olur. Çarşamba sabahı pozitif enerjinizi bekliyorum.
canımmm eski nickle sembur ben sana söylemedim dimi:)işte benim 1 ay 3 gün oldu bugün hala şişim ne olcak bu halim
supernose, şimdiden çok geçmiş olsun. Çarşamba sabahı dualarımız seninle olacaktır canım. Kısa sürede bu ufak tefek sıkıntılardan kurtulup rahat nefes alabileceğin ve istediğin görüntüye kavuşabileceğin güzel burnuna kavuşman dileğiyle...
Moral ve destek için çok teşekkürler canım.
Senin tarihin de yakınmış, az kalmış. Bence Emre Bey çeneni yaptır diyorsa yaptırman çok iyi olur, çok büyük fark oluyor.
ilk ameliyatınızı da emre bey mi yapmıştı ikinci bir müdehaleye ücret ödeyecek misiniz
evet kendisi yapmıştı. Bir ücret ödemeyeceğim. Yani hiç konuşulmadı böyle birşey, ücret olsa söylerdi. Bir de benimki 10 dakikalık birşey. Normalde ameliyathanede yapılmasına da gerek yok ama doktor bey özenli olduğu için öyle tercih etti.
Kızlar yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun.
Daha önce bahsetmiştim, Emre Bey herşeyi halledecek diye. İnşallah Çarşamba sabahı saat 09:00 civarı gerçek olacak. 10 dakika sürecekmiş. Anestezi yok ama sedasyonla uyutulacakmışım. Zaten yapılacak işlemler basitmiş.
Sol burun deliğimde kapanan yere dolgu yapılacak.
Nefes almada güçlük çektiğim zamanlarda o deliği parmağımla açık tutmaya çalıştığım için dikiş izi tam kaynamamıştı, kesik gibi görünüyordu. Oraya minik bir kesi atılıp yeniden dikilecek.
Bir de nefes almada çektiğim güçlük için (özellikle efor gerektiren durumlarda veısı değişikliklerinde oluyor, ama diğer zamanlarda da çok rahat alamıyorum) etler radyofrekansla küçültülecek.
Bir de aslında çok fazla kıkırdak desteği konulmasına rağmen kanatların üst bölgesinde çökme gibi birşey olmuş. Çok nadir görülen birşeymiş. Oralara da dolgu konulacak. Bu da inşallah rahat nefes almamı sağlayacak. Ama estetik açıdan negatif olma, burnumu şu anki halinden daha kalın gösterme ihtimali varmış. Kızlar dua edin ne olur öyle olmasın. Zaten bende kemer falan yoktu, burnumu daraltmak için yaptırmıştım ki şu anki hali bile bana çok kalın geliyor ama Emre Bey daha da ineceğini söyledi.
Geçen seferkinden önce buraya yazmamıştım. Herşey bitsin, öyle yazayım demiştim. Bu sefer öncesinde yazayım dedim. Dualarınıza ve pozitif dileklerinize ihtiyacım var. Ufak bir müdahale olacak ama etkisi inşallah çok iyi ve güzel olur. Çarşamba sabahı pozitif enerjinizi bekliyorum.
herşey gönlünce olur inşallah.dualarımız seninle..
ilk ameliyatınızda niye istediğiniz sonuca erişemediniz acaba bir de her ameliyatta kıkırdak ekleniyor mu yeterli kıkırdak eklenmesine rağmen demişsiniz nefes almayla ilgili problemlerinizin sebebi yazdıklarınız mı ilk ameliyatta müdehale edilmemiş miydi
sagol canım sanada geçmiş olsun.senin şişlikler çok varmı .resim yok sanırım
arkadaşlar merhaba.ameliyat tarihim kesinleşti.19 nisan.çok heyecanlıyım.ameliyat sonrası korkularım var ama bir karara varmış ve kesinleştirmiş olmak beni çok rahatlattı.belirsizlik kötü gerçekten.Dr.Emre İlhan a araştırmaya başlayalıdan beri pozitif bakıyorum.sadece ona odaklandım ve araştırma yaptım.Allahım pişman etmez inşallah.Asistanıda çok tatlı bir bayandı.çok ilgilendi sağolsun benimle telde.
desteğinizi esirgemeyin benden lütfen.çok heyecanlıyım.doya doya nefes alacağım günler yakındır inşallah..
Ben estetik amaçla yaptırmıştım ameliyatı. Nefes problemim yoktu. Eskiden sadece gripsem veya bazı geceler burnumu temizlemeden falan yatarsam nefes problemi olurdu ama çok az. Bu nefes problemi ameliyattan sonra çıktı. Her ameliyatta kıkırdak ekleniyor mu bilmiyorum. Ben burnumun daraltılmasını istemiştim. Sanırım yanlardan daraltırken destek olarak kıkırdak da koyuyorlar. Tam bilmiyorum. Şu an eskiden ne olduğunundan çok da bahsetmek istemiyorum. Önemli olan ne olacağı. Şimdi pozitif enerjiye ve güzel dileklere ihtiyacım var.
Niye istediğim sonuca erişemediğimi daha önce 534., 536., 537. sayfalarda uzun uzun yazmıştım, şimdi tekrarlamayayım. İsterseniz oradan bakabilirsiniz. Orada Emre Bey'i tavsiye ettiğimden de bahsetmiştim, hala da tavsiye ediyorum, içiniz rahat olsun.
canım emre bey ameliyatlarını sadece ataşehir acıbademde yapıyor. dolayısıyla fiyat değişmiyor. Ben o kadar çok fiyat araştırdım ki, emre bey gerçekten aldığı paranın hakkını veriyor. Ben daha fazla istese de verirdim:) ayrıca hastane konusunda için rahat olsun. Acıbadem ataşehir süper bir hastane. Ameliyattan iki gün sonra arayıp, nasıl olduğumu bile sordular. Çok ilgiler gerçekten. GÖzün arkada kalmasın yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?